Gondolkodni és cselekedni
2019. szeptember 30. írta: Kultúrjunkie

Gondolkodni és cselekedni

Példaképek, akiktől érdemes tanulni

69464688_2523640484322778_8851472072824586240_n.jpg

Négy alkalommal vehetnek részt az érdeklődők 2019 októbere és decembere között a nemzetközileg is elismert bestseller szerző és coach, volt színész, Malchiner Péter nagysikerű, rendhagyó előadássorozatán a Spirit Színházban. A program azoknak szól, akik szeretnék érteni saját szerepüket és kihasználni lehetőségeiket az életben, illetve példaértékű emberektől igyekeznek pozitív megerősítéseket kapni az önmegvalósításukhoz. Az est egyik felében a szakember tart előadást, a második részben pedig részt vesznek meghívott beszélgetőpartnerei is: Hámori Barbara televíziós producer, Csonka András színművész, Csutka István extrém túrázó és Zorán énekes. Minden résztvevő a saját élettapasztalatának, szakmai tudásának megfelelően igyekszik válaszokat adni azokra a kérdésekre, melyeket az előadás feltesz. Mi a küldetésünk ebben az életben, hogyan találom meg a boldogságom, hogyan valósíthatom meg magamat?

malchiner_peter_k_1.jpg

„A jóllét az értelmezésemben nem anyagi (csak), hanem inkább teljes kiteljesedést jelent. Ehhez mindenkinek egy saját útja vezet. Nincsen ebben semmi elvont, vagy bonyolult dolog. Egyszerűen értenünk kell magunkat, és sokat kell dolgozni ennek a jólléti állapotnak a megtalálásáért és főleg fenntarthatóságáért. Ez egy út, egy folyamat, és nem egy egyszeri állapot” – vallja Malchiner Péter. A szakember három karriert tudott sikeresen felépíteni. Ismert színészként váltott a kilencvenes években a menedzsment irányába. Milliárdos cégeket épített, vezérigazgató volt nemzetközi telekommunikációs és média cégek élén. 10 éve továbbképezte magát, és azóta Európa több országában tart rendszeresen előadásokat, publikál magazinokban, illetve nemzetközi vállalatok top menedzsmentjének tart tréningeket és workshopokat. A személyiségpszichológia- és diagnosztika elismert szakértőjeként tartják számon. You are more! című könyve több országban megjelent és bestseller lett. 

Több ezer óra coaching és szeminárium után döntött úgy, hogy szélesebb közönség számára, élvezhető formában is szeretné eljuttatni azt a fajta meggyőződését, hogy You are more!™, azaz, hogy mindenkiben sokkal több van, mint amit sejt és kihoz magából. Így született meg ez a szórakoztató, elgondolkodtató és cselekvésre ösztönző est, melynek vendégei abban segítenek, hogy a saját példájukon és személyiségükön keresztül jussanak az előadásba is bevont nézők egy új elképzelésre magukkal kapcsolatban, és lehessenek hosszútávon többek.  

Október 4. - Hámori Barbara, a hazai televíziózás egyik legizgalmasabb személyisége. Miután betöltötte a legnagyobb csatornák pozícióit, 2014-ben létrehozta a ContentLab & Factory műsorgyártó céget két társával. Mai napig produceri feladatokat lát el olyan, a széles közönség körében is jól ismert sorozatokban, mint a Korhatáros szerelem, a Drága örökösök, a Mi kis falunk és a 200 első randi.hamori_barbara.pngOktóber 26. - Csonka András, Magyarország egyik legismertebb színművésze, aki ugyanolyan otthonosan mozog a Madách vagy a Budapesti Operettszínház színpadán, mint a televízió kamerái előtt. Izgalmas életútja predesztinálja arra, hogy hihetetlen tapasztalatáról mutasson egy eddig nem ismert képet.csonka_andras.jpgNovember 22.  - Csutka István különleges életutat jár be, volt színházigazgató, játszott/játszik a Madách Színházban, tanított egyetemen, több, mint tíz éve a vállalati oldalon is tevékenykedik kampánymenedzserként, régióigazgatóként, marketing és kommunikációs pozíciókban, és 2018 óta elindította utazó blogját, és azóta hivatalosan is Camino Steve néven is lehet őt szólítani.  csutka_istvan.jpgDecember 14. – Zorán. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekest szinte senkinek sem kell Magyarországon bemutatni, hiszen több évtizedes zenei pályafutása alatt az egyik legstabilabban látható előadóművész.zoran_foto-czegledi_zsolt-mti.jpgNem véletlen, hogy a sorozat a Spirit Színházban látható, hiszen Perjés János alapító-művészigazgató éppen azzal a hittel építette színházát, amelyre az előadás is célzottan igyekszik rávilágítani. 

 

 Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1015184108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása