DJ Nagy Ervin a Drakulics bulin
2019. szeptember 23. írta: Kultúrjunkie

DJ Nagy Ervin a Drakulics bulin

69979167_582886038909948_4955583491472359424_o.jpg

A vámpírok éjjel élnek. És nagyon szeretnek táncolni.

Új mozis műfaj születik éppen: a retró-vámpír-vígjáték. A Drakulics elvtárs (bemutató: október 31.) különleges hangulatú, a hetvenes évekbeli magyar kémek között játszódó vígjáték, amelyben a Cég hős titkosügynökei egy vámpírgyanús személy nyomába erednek – és őrült kalandokat élnek át.

A Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Thuróczy Szabolcs és Walters Lili főszereplésével, Bödöcs Tibor közreműködésével készült film méltó módon érkezik: premierjét egy őrült buli előzi meg a Budapest Parkban.

Szeptember 27-én a Lidocain Night – Drakulics Edition fénypontja nyilván az lesz, amikor a Drakulics elvtárs egyik főszereplője, Nagy Ervin is a DJ pult mögé pattan – de a tervek szerint a többi főszereplő is jelen lesz a buliban, ahol az első ötszáz érkező ingyen italt kap: de a vendégeknek csak a sűrű, piros, még langyos italokkal kell óvatosnak lenniük.

Facebook esemény

 Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7015161238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása