„Hagyd kint” - új dallal ünnepli 5. szülinapját a Margaret Island
2019. szeptember 20. írta: Kultúrjunkie

„Hagyd kint” - új dallal ünnepli 5. szülinapját a Margaret Island

margaret_island_hagyd_kint_artwork.jpg

Szeptember 27-i szülinapi nagykoncertjére rendhagyó meglepetéssel, egy új dallal készül közönségének a Margaret Island a Budapest Parkkal közösen. A Hagyd kint című számban ráadásul több ismert zenész is közreműködik, köztük olyanok, akik korábban egyáltalán nem dolgoztak még közösen a zenekarral.

Közös élményekből táplálkozva született meg a zenekar és a Park új dala, ami az élőzenei koncerteken átélt kiszakadás, felszabadultság pótolhatatlanságáról szól. 

“Az elképzelés onnan jött, hogy a Budapest Park is épp ugyanazon dolgozik nap mint nap, mint mi, hogy felejthetetlen emlékeket szerezzen a közönségének, így hamar megtaláltuk a közös kapcsot”, meséli Füstös Bálint, a zenekar gitárosa.  

“Minden koncertünk tulajdonképpen a valóságból való kiszakadás, egy olyan dimenzió, amiben kiengedhetjük a feszültséget, elfelejthetünk mindent és csak a pillanatnak élhetünk”, teszi hozzá Törőcsik Kristóf, a csapat basszusgitárosa.

“Eddig is fontosnak tartottuk annak a hangsúlyozását, hogy meg kell élni a pillanatokat, és minél több élményt kell gyűjteni, amelyekre jó visszaemlékezni. Ez egy kimeríthetetlen téma. Ebben a dalban azt az életérzést próbáljuk megfogalmazni, amit együtt élhetünk át a közönségünkkel minden alkalommal a koncertek során, főleg a Parkban, ahol igazán rólunk szólhat egy teljes este”, fűzi hozzá gondolatait Lábas Viki.

Ráadásul a dal elkészülésének teljes folyamatát kamerákkal követték végig, így beleshetünk a zenekar és a Park közös műhelyébe a dalszövegírástól kezdve a hangszerelésen át egészen a stúdiózásig.

A Hagyd kint tehát az élőzene varázsát, annak összekovácsoló erejét adja vissza egy, a Margaret Islandtől talán kicsit szokatlanabb, karcos stílusban. Külön ízt ad a három vendégénekes is, akik szintén évek óta visszajáró fellépők a Parkban: Járai Márk (Halott Pénz), Papp Szabi (Supernem) és Zentai Márk (Mörk) adta a hangját ahhoz, hogy a végeredmény egy dalba zárt koncertélmény lehessen.

A DALT ITT TUDOD MEGHALLGATNI!

A dal élőben először a szeptember 27-i nagykoncerten lesz hallható.

A koncert részleteit itt találod!

 

Fotó: Hegyi Júlia Lily

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3615137108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása