Utcai sportok mekkájává változott a Régi Nagyvásártelep
2019. szeptember 13. írta: Kultúrjunkie

Utcai sportok mekkájává változott a Régi Nagyvásártelep

Elstartolt Budapesten a World Urban Games a világ legjobb utcai sportolóival!

world_urban_games_2019_budapest_6.jpeg

Már dübörög a World Urban Games, vagyis az utcai sportok világjátéka! Szeptember 13-15. között az urbánus sportok szerelmeseit várják az ősz legpezsgőbb sport- és zenei fesztiválján. A budapesti Régi Nagyvásártelepen debütáló multisport esemény garantáltan gondoskodik az adrenalinról egész hétvégén.

world_urban_games_2019_budapest_1.jpeg

A WUG közönsége testközelből szurkolhat hat utcai versenysportBMX freestyle, inline, parkour, breaktánc, 3x3-as korsárlabda és repülő korong freestyle – világklasszis sportolóinak, akik közül sokan akár a tokiói olimpián is indulhatnak majd. Emellett két bemutatósport, laser run és evezős ergométer is várja az eseményre látogatókat. Esténként lazításképp olyan együttesek koncertjeire bulizhatnak a látogatók, mint a Follow The Flow, a USNK, a Hősök vagy a Cloud9+, szombaton jön a Chase&Status, vasárnap pedig a világsztár rapper, Talib Kweli is fellép a zenei színpadon.

world_urban_games_2019_budapest_5.jpeg

Ne maradj le az év legmenőbb sporteseményéről, látogass el a Budapest Parkkal szemben található Régi Nagyvásártelepre, hogy több száz nemzetközi utcai sportolóval találkozhass! Ha úgy érzed, hogy szívesen kipróbálnád magad, ne hagyd otthon a BMX-ed, görkorid vagy gördeszkád, tedd próbára magad a helyszínen!

További információk: www.wugbudapest.sport

 

Fotók: WUG Budapest

Sajtóinformáció: Kékvölgyi Anita - Red Lemon Media

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7615075038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása