Szülinap Punnany módra |Koncertajánló|
2019. július 17. írta: Kultúrjunkie

Szülinap Punnany módra |Koncertajánló|

16 évet ünnepelhetünk együtt a srácokkal

61610529_2127707900688217_130846402010939392_o.jpg

Július 20-án hatalmas szülinapi mulatságra készül a Punnany Massif. Felcser Mátéék 16 esztendő elteltével is csúcsra járatják a bandát, nem is akárhogy!

A Budapest Park színpadára több meglepetéssel is készül a zenekar, a legismertebb nóták mellett természetesen érkeznek majd régebbi szerzemények, plusz olyan újdonság is várható, amit még sehol nem hallhattunk.

Szóval! Július 20. a Budapest Parkban játszunk, ahol: megjelenés előtt letöltheted az egyik új számunkat, kiszórunk pár jegyet a színpadról a backstage bulira, ha Punnany-s fürdőruhában jössz, akkor egy welcome drink vár, ééés 50 db egyedi ajándék pólót dobunk majd a tömbegbe. – Punnany Facebook

Wolfie-ék az egész nyarat zenéléssel töltik, így a Parkos fellépés előtt láthattuk őket a VOLTon, az EFOTTon és a Campus Feszten is. Sőt augusztusban a Sziget délutáni sávjában láthatjuk majd őket, illetve a mindig megnyerő hangulatú Strand Fesztiválon is billegtetik majd a dallamokat.

A szombati este előzenekara a Bermuda lesz Mórocz Tomiékkal, akiknek nemrég kijött egy közös trackje Felcser Mátéval. Az biztos, hogy Londontól Berlinig utazhatunk a srácokkal. 

Aki nem szeretne lemaradni a nyár legnagyobb Massif bulijáról, annak még korlátozott számban rendelkezésre állnak jegyek a Park online felületén, csapjatok le rá amíg lehet, és nézzük meg együtt miért is annyira masszív a Massif! :)

 

Jegyek

Facebook esemény

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5714962702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása