Zseniális páros-menü a Parkban! |Koncertajánló|
2019. július 16. írta: Kultúrjunkie

Zseniális páros-menü a Parkban! |Koncertajánló|

A Bagossy és a Blahalouisiana hív minket táncra pénteken

61352845_2129120040547003_2980693593888391168_o.jpg

Július 19-én az erdélyi Bagossy Brothers Company hozza el nekünk a már jól megszokott hangulatot a Soroksári út 60. szám alá. A fesztiválidőszak kellős közepén adják legnagyobb budapesti koncertjüket a srácok minden bizonnyal teltház előtt.

A gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company tavaly egy hetedhétországra szóló születésnappal ünnepelte fennállásának ötödik évfordulóját első Budapest Parkos önálló koncertjén. Most pedig még nagyobb fokozatra kapcsolnak a srácok – az alternatív popot és a folkot vegyítő slágergyárosok július 19-én telepakolják táskájukat idén megjelent Veled utazom című nagylemezük dalaival, de valószínűleg nem felejtik otthon a Van egy ház, a Vakít a kék vagy éppen a Valahol itt című slágereiket sem. – budapestpark.hu

Az együttes januárban jött ki az „Olyan Ő” című dallal, amelyben a szintén erdélyi születésű Biró Barbi közreműködött, és adott egy igencsak kellemes zenei világot az új szerzeménynek. Legrfrissebb albumuk februárban jelent meg, és a „Veled utazom” nevet kapta, melyen összesen 10 db track szerepel.

 

Az est vendégzenekara Schoblocher Barbi vezetésével a Blahalouisiana lesz, akik elhozzák a mai pop-beat-rock legvagányabb ütemeit.

A banda szintén végig turnézza az egész nyarat, miközben azért már kacsintgatnak az októberi Akvás nagy lemezbemutató koncertjük felé.

A lemez április 28 és május 6 között lett felvéve Prágában a lemez többi dalával együtt, a legendás Sono Records stúdióban. A lemez producere ezúttal is Ligeti Gyuri volt, a hangmérnök pedig Milan Cimfe aki többek között David Bowie, a Living Colour, és Nazareth albumain dolgozott. A lemez mastereléséért Pavel Karlík volt a felelős aki szintén dolgozott Bowie-val, Joss Stone-nal, a Linkin Parkkal és Philip Glass-szel is. A zenekar a felvétel során nem használt számítógépet, full analóg módszerrel vettük fel és masterelődik is a lemez. – recorder.blog.hu

A pénteki összeérésre jegyek még kaphatóak, de siessetek, ha élvezni szeretnétek napjaink legdallamasoabb együtteseit. :)

Jegyek

Facebook esemény

 

Fotó: budapestpark.hu

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1814943238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása