Új videoklippel jelentkezett a Tha Shudras
2019. június 22. írta: Kultúrjunkie

Új videoklippel jelentkezett a Tha Shudras

unnamed_60.jpg

A maszkos előadásmódjáról közismert Tha Shudras zenekar új videoklippel rukkolt elő – a Misbehave egy forró vallomás a férfi vágyódásáról, ahogyan képtelen ellenállni szerelmének még azon az áron is, hogy esetlegesen manipuláció áldozata lesz. S hogy ez a fajta jó viselkedés hová vezet, azt a Vince Aliz által rendezett videoklip kockái sejtetik ...

A Tha Shudras zenekari performansz Szegeden alakult 2010-ben. Országos népszerűséget a 2014-es év hozott - az X-Faktor legjobb zenekarának 9 élő adáson keresztül drukkolhatott a nagyérdemű. A szakmai elismerések sem maradtak el – még ebben az évben a Tha Shudras megnyerte a Dobbantó tehetségkutatót, a Nemzeti Kulturális Alap pedig az egyedi hangszerelésért, és a táncolható elektronikus pop-funky-rock fúziós stílusért díjazta a formációt. Az első, Revived (2015) című nagylemezt, amelyen két dalban Tóth Gabi is közreműködött, hamarosan újabb felvétel követett – a Tüzet hozzál, Békét szíts (2016) magyar nyelvű album a Cseh Tamás Program támogatásával jelent meg. A Tha Shudras kísérletező kedve olyan dalokkal színesítette az elmúlt években a magyar popzenei palettát, mint a Dare to love yourself, a Napfény, vagy a nemrégiben napvilágot látott Play my game. 2018 sűrű év volt a zenekar életében, hiszen saját dalaik mellett olyan featuring produkciók láttak napvilágot, mint a Tiradidá a Roma Soul zenekarral, vagy az Éberkór a Sör És Fű formációval. Az Arany János emlékév keretein kiadott válogatáslemezre A Lejtőn c. dal, a Gulyas K.R.E.M. MixTape albumra pedig a Fáraszt került fel.

Web: http://www.thashudras.hu/
FB: https://www.facebook.com/thashudrasmusic/

Zene: Tha Shudras
Szöveg: Csóka Péter
Producer és mix: Freddie Shuman
Master: Myon

Zenekar:
Ének: Trap Kapitány / Captain Trap A.K.A. FMaN
DJ: MechanicMan
Gitár: Intermauz
Basszusgitár: MirrorMan
Dob: Béla Driver

Szereplők:
Lakatos Loretta "LOLA"
Katona Péter

Rendező – operatőr: Vince Aliz

 

 Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9414906802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása