Igazán megható: Elkészült Avicii emlék-albuma
2019. június 08. írta: Kultúrjunkie

Igazán megható: Elkészült Avicii emlék-albuma

Megjelent Avicii posztumusz-albuma

image004_7.jpg

Tim Bergling tavaly áprilisban hunyt el, tragikus hirtelenséggel. Az Avicii néven világhírt szerzett DJ halála előtt új albumán dolgozott: több, szinte már majdnem kész dalt hagyott hátra – családja pedig úgy döntött, hogy kiadja ezeket.

Avicii szerzőtársai a megmaradt jegyzetek és üzenetek alapján minden erejükkel azon voltak, hogy megvalósítsák a zenész eredeti elképzeléseit, ezzel is tisztelegve emlékének.

TIM címet viselő album első kislemeze, az Aloe Blacc-kel közös SOS több, mint 250 millió streamnél jár áprilisi megjelenése óta. A lemezen közreműködik az Imagine Dragons is: a Heart Upon My Sleeve-hez Bergling halála után végül még egy verzét hozzáírtak. 

Avicii családja az album teljes bevételét a Tim Bergling Alapítványnak ajánlja fel: a nonprofit szervezet tevékenységével a mentális betegségekre igyekszik felhívni a figyelmet, ezzel próbálva csökkenteni az öngyilkosságok számát.

A lemezt itt tudod meghallgatni:

 

Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8014884940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása