Kalandorokkal az Akváriumban |Koncertajánló|
2019. május 02. írta: Kultúrjunkie

Kalandorokkal az Akváriumban |Koncertajánló|

51600587_10157135694253023_7268129527295901696_o.jpg

Május 3-én a Soulwave és a Patikadomb érkezik az Akvárium Klubba

Tavaszi turnéjának záró epizódját tartja a Soulwave együttes a budapesti Erzsébet téren. A körmendi illetőségű banda az előző évi Nagy-Szín-Pad versenyen mutatta meg szélesebb közönségnek is zenei tudását, ahol a legjobb nyolc közé is bejutottak.

Több ismert sláger is fűződik már hozzájuk, gondoljunk csak a „Kalandor”, vagy a „Mindent elhittem” címűr nótára. Fodor Mátéék új dalokat és látványt ígérnek a KisHallban tartandó koncertjükön.

Legújabb daluk:

Ez pedig talán a legismertebb:

A péntek esti előzenekar, a Patikadomb anno leginkább a kamaszokat célozta meg dalszövegeivel, de ma már az egyetemisták körében is igencsak népszerűek, hiszen a „Nevet a hold” nevezetű dal lett a tavalyi Közgáz Gólyabár himnusza.

A 2018-as Dalban széleskörben is ismertebbé váltak, de például a „Süssön” vagy a „Mutatvány” névre hallgató szerzeményük már szép nézettséget produkált a legnagyobb videó megosztó portálon.

A koncertek kezdéséig figyeljétek Instagram profilunkat, ugyanis kis „story” videókban felidézünk nektek több régebbi saját magunk által rögzített koncertpillanatot. :)

 Jegyek

Facebook esemény

 

Fotó: Soulwave 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4114799160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása