Megjelent Billie Eilish várva-várt bemutatkozó albuma!
2019. március 29. írta: Kultúrjunkie

Megjelent Billie Eilish várva-várt bemutatkozó albuma!

image003_5.jpg

A  WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? a mai naptól elérhető a boltokban és minden digitális platformon.

A mindössze 17 éves Billie Eilish Ocean Eyes című, első kislemezét 14 évesen jelentette meg a Soundcloudon, azóta pedig bebetonozta magát a popzene élvonalába. Összetéveszthetetlen stílusával az elmúlt két évben több millió hűséges rajongót gyűjtött - nekik köszönhetően első EP-je (dont smile at me) több mint másfél éve szerepel a Billboard Top 200-as listáján, több mint 5 milliárd lejátszással világszerte.

Az albumról eddig megjelent dalokhoz hasonlóan (bury a friendwish u were gayyou should see me in a crown,when the party’s over) sokszínű a teljes lemez hangzásvilága: a balladák, a trap, a bass dropok és egy kis EDM mind megfér egymás mellett, egy egységes koncepció részeként.

A teljes lemezt Billie Eilish és bátyja, Finneas írták turné közben, a felvételek pedig Finneas szobájában készültek, Los Angeles-i otthonukban.

Az albumot itt tudod meghallgatni

 Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2414726739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása