Megjelent a pop-punk/punk-rock szólóprojekt, a Szellem első nagylemeze
2023. szeptember 26. írta: Kultúrjunkie

Megjelent a pop-punk/punk-rock szólóprojekt, a Szellem első nagylemeze

04_foto_berkesi_agota_mirjam.jpg

Szeptember 22-én megjelent az első Szellem nagylemez Volt benne szép is címmel. A 11 dalt tartalmazó album elérhető az összes ismert streaming platformon, illetve további érdekesség, hogy videós formátum is készült mindegyik tételhez.

A Szellem zenéjét elsősorban a 2000-es évek poppunk, skatepunk zenéi inspirálták, ami felfedezhető az új lemezen is, de érezhetően próbálja tágítani a stílus határait. Megkísérli bejárni az egész punkrock horizontot, így pörgős torzgitáros, és lágyabb érzelmes dal is került a most megjelent albumra. Egyszerre nyújt friss energiát, és nosztalgiát a műfaj rajongóinak.

„Hatalmas öröm és megkönnyebbülés, hogy végre megjelent. Rengeteg munkám van benne, főleg az utolsó 2 hónap volt nagyon intenzív. Szerintem sikerült a maga módján elég eredeti, mégis változatos lemezt csinálni a pop-punk / punk-rock műfajon belül. Remélem sok emberhez eljut majd, és bízom a pozitív visszajelzésekben, mert szerintem van igény erre a zenére.”

Fotó: Berkesi Ágota Mirjam

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8118222449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása