Jót tenni és hatalmasat bulizni egyszerre? Itt az alkalom!
2019. március 26. írta: Kultúrjunkie

Jót tenni és hatalmasat bulizni egyszerre? Itt az alkalom!

Segélykoncert a világ legnehezebb sorsú gyerekeiért a Budapest Park és az UNICEF Magyarország szervezésében június 16-án!

unicef_bpp.jpg

Napjaink legnépszerűbb hazai zenészei a Budapest Park és az UNICEF Magyarország felkérésére egy nagyszabású segélykoncerttel készülnek a Live Aid mintájára.

A Budapest Park és az UNICEF Magyarország megkeresésére Sorra mondtak igent a felkért zenekarok, így egy szuper line-up kerekedett a június 16-i, Apák Napjára szervezett gigakoncertre. Az eklektikus felhozatalban bizonyára mindenki megtalálja majd a kedvére valót – itt a helye mindenkinek, aki szeretné jól érezni magát, miközben segít azoknak a gyerekeknek, akiknek a legalapvetőbb szükségletekért kell küzdeniük nap mint nap.

Június 16-án számos élvonalbeli együttes áll színpadra, a "Budapest Park x UNICEF Segélykoncert" bevétele pedig teljes egészében a szervezet legnehezebb sorsú gyerekekért végzett munkáját támogatja. A kezdeményezéshez ráadásul a Rádió 1 is csatlakozott.

A fellépők listáját a szervezők egy későbbi időpontban jelentik be, érdemes az elsők között jegyet szerezni, mert a line-up bemutatása után valószínűleg gyorsan elkelnek a belépők.  

„A Budapest Park és a fellépő művészek önzetlen felajánlásának köszönhetően egy igazi zenei különlegességet kap június 16-án a közönség. Egyetlen estén, egy színpadon sorra követik egymást napjaink legnépszerűbb magyar előadói.” -  mondta Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója. „A látogatók nemcsak egy nagyszerű élménnyel gazdagodnak majd, hanem egyben segítenek is. A jegyvásárlással teljes egészében az UNICEF hazai és nemzetközi programjait támogatják, amelyek a legnehezebb sorsú gyerekeket karolják fel.”

Az UNICEF a világ egyik legnagyobb jótékonysági szervezete, amely 1946-os alapítása óta a világ 190 országában több mint 50 millió gyermek életét mentette már meg. Az UNICEF harcol többek között a gyerekekkel szemben elkövetett erőszak és bántalmazás, az alultápláltság, a gyerekkereskedelem ellen. Küzd azért, hogy minden gyermek tiszta ivóvízhez, oktatáshoz, oltásokhoz, megfelelő egészségügyi ellátáshoz jusson, háborúk és természeti katasztrófák sújtotta területeken is. 

Az UNICEF Magyarország számos programot működtet itthon is, hátrányos helyzetű fiatalokat támogat, gyerekjogi ismereteket oktat és küzd a gyerekbántalmazás ellen.

„Azért fogadtuk be és támogatjuk ezt a rendezvényt, mert úgy gondoljuk, az UNICEF az egyik leghitelesebb segélyszervezet, amely egy számunkra kiemelten fontos problémával foglalkozik. Szeretnénk a nagyközönséget is arra ösztökélni, hogy segítsenek a világ legelesettebb gyermekein. A pénzbeli támogatáson kívül az is a szándékunk, hogy más vállalkozások is kedvet kapjanak egy jó ügy támogatásához. Hosszú távon a célunk az, hogy minél több hasonló rendezvény valósulhasson meg hazánkban." – mondta el a Budapest Park alapítója, Pálffy András.

A hazai zenei élet rendkívül népszerű sztárjait felvonultató gigakoncert 18 órakor kezdődik, az este műsorvezetője Istenes Bence lesz.

"Teljesen megváltozott az életem amióta apa lettem. Szerencsések vagyunk, mert a családunk nyugalomban élhet, számunkra adottak azok az alapvető feltételek, amelyekről sok kisgyerek csak álmodhat: a tiszta víz, a biztonság, az egészségügyi ellátás. Nagyon régóta támogatom az UNICEF munkáját, nem volt kérdés, hogy igent mondok, amikor felkértek és repülök haza, hogy segíthessek – na meg hogy jót bulizzunk, ilyen ugyanis tényleg nem volt még itthon, nagyon várom és boldog vagyok, hogy a részese lehetek!”- mondta Istenes Bence, aki a koncert házigazdája lesz.

Június 16. Budapest Park x UNICEF Segélykoncert

Jegyek már kaphatók!

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6614717509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása