Megjelent Hozier várva-várt második albuma!
2019. március 02. írta: Kultúrjunkie

Megjelent Hozier várva-várt második albuma!

image002_9.jpg

A Wasteland, Baby! első kislemeze a már EP-n is megjelent Nina Cried Power volt, mely Barack Obama 2018-as toplistájára is felkerült, és több mint 20 milliószor streamelték világszerte. Ezt követte a Movement, ami alig néhány hónap alatt szintén a Hozier-koncertek közönségkedvence lett. 

Az album mind a témákat, mind a zenei megoldásokat tekintve nagyon sokszínű: a szövegekben szó esik a szent és a profán közötti elmosódó határokról; a személyes és a politikai ügyek összefonódásáról az életünkben; a szerelem és a káosz szoros kapcsolatáról – és az apokalipszisről is. Mindezt a fejtegetést pedig  a rock, a soul, a gospel és a folk különös elegye festi alá.

Hozier-nek a Take Me To Church hozta meg az áttörést, ami 2015-ös megjelenése után szinte azonnal gigasláger lett; megkapta a legjobb dalért járó Billboard Music Awardot, és ugyanebben a kategóriában bezsebelt egy Grammy-jelölést is. Érdekesség, hogy a dalhoz készült, különleges klipben szereplő Sergei Polunin táncművész a Movement klipjének főszereplője is.  

Az albumot itt tudod meghallgatni!

 Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2414664241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása