A Kölcsönlakás rendezője legózik
2019. január 31. írta: Kultúrjunkie

A Kölcsönlakás rendezője legózik

lego2_dobokata_szinkron_2.jpg

Dobó Kata igazi csodanő. Ő az egyik legismertebb magyar színésznő – színpadon és filmen is nagyon népszerű, ráadásul egy ideje filmrendezőként is számon kell tartanunk: nemrég fejezte be Kölcsönlakás című vígjátéka forgatását – a sikervárományos komédia Valentin-napon kerül a hazai mozikba.

lego2_insta_2.jpg

De ez sem volt elég, a próbák, előadások, a film utómunkái és persze a gyereknevelés hétköznapjai mellett most egy még újabb műfaj kipróbálására is időt talált: szinkronizált. Természetesen Wonder Womant… bár kicsit másképp. Kockásan.

A LEGO KALAND 2. (The Lego Movie 2, hazai bemutató: február 7.) őrült humora nem kíméli az elmúlt évek nagy sikerfilmjeit: az első rész hősei, Emmet és Lucy mellett nemcsak Batman és Aquaman űrhajózik benne Amita Karok királynő távoli galaxisába, hanem Wonder Woman is akcióba lendül… néha űrhajón, néha egy kockakerekű tandembiciklin – a magyar változatban Dobó Kata hangján.

A szinkronstúdióban töltött időt a színész-rendező nagyon élvezte – és nem zárta ki, hogy még később is visszaáll a mikrofon mögé. De most minden idejét a Kölcsönlakás befejezése foglalja le, hiszen gyorsan közeleg a premier – a vígjáték február 14-én kerül a hazai mozikba.

Forrás: IC Press

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4014600614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása