Megjelent a Jack & Jack bemutatkozó albuma!
2019. január 27. írta: Kultúrjunkie

Megjelent a Jack & Jack bemutatkozó albuma!

image003.png

Az amerikai popduó olyan előadókkal és dalszerzőkkel dolgozott együtt, mint Ed Drewett (One Direction, Little Mix), Asia Whiteacre (5 Seconds Of Summer, Hailee Steinfeld), vagy JHart (Justin Bieber).

Az album előfutára a No One Compares To You volt, amit eddig több mint37 milliószor streameltek, a James Larese (Bishop Briggs, Eminem) által jegyzett videoklip pedig máris öt és fél milliós nézettséget produkált a YouTube-on.

A lemezre természetesen felkerült a Jonas Blue-val közös Rise is, ami az Egyesült Királyságban épp úgy első helyet ért el a rádiós slágerlistákon, ahogyan a Billboard Dance listáján is. Az Amerikában arany, az Egyesült Királyságban platina kislemez több mint 287 millió YouTube-megtekintéssel és félmilliárd online lejátszással büszkélkedhet, a videoklipjét pedig jelölték a 2019-es Brit Awards ’Az év videója’ kategóriájában is.

2018 lezárásaképpen a Jack&Jack az MTV európai zenei díjkiosztó gáláján (EMA) többek között olyan előadók mellett lépett fel, mint Nicki Minaj, Bebe Rexha, Halsey, Marshmello, a Bastille, vagy David Guetta. 

Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr214592546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása