Csodálatos karácsonyi kisfilm az Erste Banktól
2018. december 25. írta: Kászon Tomi

Csodálatos karácsonyi kisfilm az Erste Banktól

Kedves, megható, példaértékű!

erstegroup-20181211094050960.jpg

Manapság leginkább az ismert telekommunikációs cégektől szoktuk meg a meghitt ünnepi kampányokat, reklámokat. Az Erste Banknál azonban most úgy gondolták, hogy ők is alkotnak valami egyedit, valami olyat, ami felébreszti az emberekben a szeretet melengető érzését.

A rövidke animációs videóban azt láthatjuk, hogy a kis sün lurkónak, Henrynek milyen nehézséggel kell megküzdenie egy idegen közegben, ami ez esetben egy új iskolai osztály. A tüskés főhősünk az elején nem igazán érti a többiek távolságtartását, aztán persze rádöbben a problémára…

Természetesen nem érhet véget karácsonyi történet mosoly, és csillogó szemek nélkül, úgyhogy már csak ezért is érdemes megnézni, hogy mi is lapul abban a titokzatos ajándékdobozban a film végén. :)

Üljetek le együtt a családdal, és nézzétek meg Henry valamint az Erste Bank közös meglepetését:

Érdekesség, hogy december elején hazánkon kívül még Ausztriában, Horvátországban, Romániában, illetve Szerbiában indította el karácsonyi online kampányát a pénzügyi cég.

#believeinyourself #believeinchristmas    

Borítókép: campaignlive.co.uk

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr614514232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása