Sting visszatér Budapestre 2019-ben
2018. december 20. írta: Kultúrjunkie

Sting visszatér Budapestre 2019-ben

sting.jpg

Cherrytree Management és a Live Nation bejelenti, hogy Sting: My Songs elnevezésű turnéja jövő nyáron Európában lesz látható. Néhány különleges fesztiválfellépésből és önálló koncertekből áll a sorozat, amellyel a világ egyik legnépszerűbb művésze visszatér Budapestre 2019. július 2-án.  

Sting: My Songs koncertek olyan dinamikus előadások lesznek, amelyek Sting legnépszerűbb dalaira összpontosítanak, és felölelik a tizenhatszoros Grammy-díj nyertes énekes teljes karrierjét, a Police együttessel és szólóművészként is.  A rajongók biztosan hallhatják majd többek között az Englishman In New York, a Fields Of Gold, a Shape Of My Heart, az Every Breath You Take, a Roxanne és a Message In A Bottle dalokat Stingtől és kísérő rockbandájától.

Sting: My Songs koncertje 2019. július 2-án lesz látható a Budapest Arénában. Jegyek kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Fotó: Martin Kierszenbaum

 Forrás: Sajtóanyag

 (Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr514503896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása