Megjelent LP legújabb albuma, a Heart To Mouth
2018. december 07. írta: Kultúrjunkie

Megjelent LP legújabb albuma, a Heart To Mouth

image002_7.jpg

Az amerikai énekes-dalszerző Laura Pergolizzi Heart To Mouth címet viselő, ötödik stúdióalbuma a 2 évvel ezelőtti, átütő sikerű  Lost On You utódja, amit már több mint 700 milliószor streameltek és sok európai országban többszörös platina- és gyémántlemezzé vált, a címadó dal pedig nem mellesleg a magyar rádiós játszási listák első helyét is hetekig birtokolta.

Az album előfutáraként három dal jelent meg: a Girls Go Wild, a Recovery és a When I’m Over You – utóbbinak a producere Mike Del Rio volt, aki olyan előadókkal dolgozott már együtt mint az X Ambassadors vagy Kylie Minogue.

LP és zenekara az 2019 elején turnéra indul: 25 városban mutatják be a most megjelenő lemezt, majd jövő nyáron újra visszatér hazánkba. Az idei nagysikerű budapesti koncertje után Sopronban, a VOLT fesztiválon találkozhatunk vele.

Az albumot itt tudod meghallgatni!

Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8814453846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása