Megjelent a Soulwave legújabb klipje, a Képtelenség!
2018. december 07. írta: Kultúrjunkie

Megjelent a Soulwave legújabb klipje, a Képtelenség!

image002_6.jpg

Október 17-én jelent meg a zenekar legújabb dala a Képtelenség. Ez az első single az áprilisban debütált legelső nagylemezük óta, amihez most képi anyag is készült.

A dalra alapvetően jellemző a boldog összhang, némi szorongással vegyítve. Érzelmi kérdéseket vet fel, kételkedés egy bizonytalan kapcsolatban, olyan személy iránti vonzalom, akiről nagy bizonyossággal tudjuk, hogy fájdalmat fog okozni nekünk, de mégis ha a közelében vagyunk, akkor érezzük teljesnek magunkat.

A videoklipben szerették volna vizuálisan is megjeleníteni a dal lényegét. A srácok fehérbe öltözve dobolják egymást színes bombákkal a felvétel során. Közvetíteni akarták az érzést, amikor a fakó hétköznapokban kapjuk az impulzusokat, amik az érzelmi skála minden pontját érintik.

Képtelenség előfutára is egyben a következő lemezüknek, amelyen egy új oldalát láthatjuk a bandának.

A 2012-ben újjáalakult, alternatív – rockot játszó indie zenekar egyre nagyobb népszerűségnek örvend az utóbbi időben, a szakma elismerését is elnyerte, amikor idén márciusban átvehette a Fonogram-díjat.

Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5214453822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása