Alan Walker: a DJ is aggódik a föld sorsáért
2018. december 05. írta: Kultúrjunkie

Alan Walker: a DJ is aggódik a föld sorsáért

aw_press_photo_different_world_2_1500x891.jpg

November legvégén új dalt jelentetett meg Alan Walker. A korábban a Strandon és a Volt Fesztiválon is fellépő norvég producer a „Different World” című felvétellel és szöveges videóval a klímaváltozás és a környezetvédelem égető kérdéseivel foglalkozik – nem véletlenül választotta a december 14-én érkező albumának is ezt a címet.

Közreműködőként K-391 és és CORSAK vett részt a nóta munkálataiban, a vokálokért Sofia Carson felelt, míg társszerzőként az a Shy Martin segített be, aki többet között Kygo és a The Chainsmokers mellett is dolgozott már. Az új track megjelenésével egyszerre Alan Walker elindította a #CreateADifferentWorld kampányt, amelyben a klímaváltozás játssza a főszerepet: főként olyan apró, a mindennapi életbe beilleszthető rutinokra kívánja felhívni a figyelmet a közösségi felületein, amelyek változást idézhetnek elő – már amennyiben minél többen cselekszünk.

Hallatni akarom a hangom annak érdekében, hogy tudatosuljon az emberekben: mindannyian felelősséggel tartozunk azért, hogy az eljövendő generációk milyen bolygót örökölnek tőlünk. Mindannyian hozzájárulhatunk a változáshoz, pontosan erről szól az új dalom. Most még van időnk, együtt kialakíthatunk egy új világot” – foglalta szavakba a „Different World” üzenetét Alan Walker.

A skandináv DJ/producer az egyik legizgalmasabb szereplője az elektronikus/pop zenei színtérnek. 15 milliárd feletti audió és videó streammel büszkélkedhet, közel 40 millió követője van a közösségi médiában – és mindehhez még mindig csak 21 esztendős! A névjegyét 2015-ben tette le, mégpedig a „Faded” című slágerrel: a dal szinte futótűzként terjedt el világszerte, és többszörös platina minősítést ért el. Ezt olyan további sikerek követték, mint az „Alone”, az „All Falls Down”, a „Diamond Heart”, vagy a hazai rádiók által most felfedezett „Darkside”. Sikereinek köszönhetően olyan előadókkal dolgozhatott együtt, mint Kygo, Sia, Noah Cyrus, a Coldplay vagy Avicii.

Megközelítőleg 500 fellépés van már a háta mögött, eljutott olyan fesztiválokra, mint a Coachella, a Tomorrowland, az Ultra Music vagy a Lollapalooza, illetve turnézott olyan sztárokkal, mint Rihanna, Justin Bieber és Kygo. A „Different World” album megjelenését is egy alapos koncertkörúttal koronázza meg: a rajongók Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában is láthatják a maszkos DJ-t.

 Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7214437982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása