Új lemezével érkezik a MY BABY az A38-ra
2018. november 13. írta: Kultúrjunkie

Új lemezével érkezik a MY BABY az A38-ra

mybaby2_1.jpeg

A holland MY BABY zenekar idén a „szabadság nagyköveteként” képviseli hazáját és hirdeti a szabadság fontosságát a művészetben és a társadalomban minden egyes koncertjén. A sámánisztikus, modern vudublues trió ezúttal legújabb, Mounaiki c. lemezével járja a klubokat, hozzánk november 15-én érkeznek az A38 Hajóra.

mybaby_1.jpeg

A MY BABY koncertjei igazi extatikus ünnepek, olyanok mintha valamiféle törzsi örömkoncerten lennénk, miközben zenéjük pezsgő és modern módon táplálkozik a bluesból, folkból és gospelből. A zenekar már egyáltalán nem ismeretlen itthon: többször megjárták a Dürer Kertet, idén pedig a Campus Fesztiválon és a Szigeten is tombolhattunk rájuk. Az amszterdami trió ezúttal negyedik nagylemezével, a MOUNAIKI ~ By the Bright of Night’ –tal érkezik és a dalokon a „nagykövetként” átélt tapasztalataik is felbukkannak. A zenekar ugyanis ebben az évben a megtisztelő,  „Ambassador of Freedom” címet is magáénak tudhatja hazájában, ahol mint magánszemélyek és művészek is teljes mértékben megtapasztalhatják milyen a szabadság, mindenféle megkötés és kompromisszum nélkül alkotni. A szabadság nagyköveteként a zenekar legutóbbi turnéja során a szerb-horvát határra is ellátogatott, ahol megtapasztalhatták, hogy a szabadság nem mindenki számára ennyire magától értetődő. A megrázó látogatásról egy rövid dokumentumfilm is készült és ez ihlette később Borderline c. dalukat is.

A MY BABY most készen áll, hogy az A38 Hajó koncerttermét is megrengesse, ebben pedig az őrült bulijairól híres Dope Calypso lesz a partnerük november 15-én, az A38 Hajón.

New Beat bemutatja:
MY BABY (NL) - lemezbemutató turné
Dope Calypso (HU)
Helyszín: A38 Hajó
Időpont: 2018. 11. 13. 19:00
Jegyárak: 2.000 / 2.500 Ft
A38 jegylink
Tixa jegylink
Facebook esemény

Forrás: Sajtóanyag

 (Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6814370535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása