Rendhagyó Magashegyi videó kórussal, kápolnával, Beck Zolival
2018. október 25. írta: Kultúrjunkie

Rendhagyó Magashegyi videó kórussal, kápolnával, Beck Zolival

magashegyiunderground_2018.jpg

A Magashegyi Underground lassan tíz éve úttörő szerepet töltött be a hazai könnyűzenei piacon a szimfonikus megszólalás meghonosításában - amit utána számtalan hazai előadó vett át és követett sikeresen. Most új területre merészkedtek: a költészet világát hozzák be a komolyzenével átitatott dalok közé.

Magashegyi Underground & Beck Zoli - Látod

December 2-án, a Budapest Kongresszusi Központban hallhatjuk először az új dalokat, egy jelentősen áthangszerelt szimfonikus koncert keretein belül. A képi világ és a zene kapcsolatával folyamatosan kísérletező együttes nemrég különleges videót készített, immáron a decemberi koncert hangvételében: a már-már Magashegyi családtagnak számító Beck Zoli (30Y) mellett kiemelt szerephez jut a zenei kíséretet e dal esetében teljes egészében magára vállaló kórus is.

"Új és még újabb képi világ, új és még újabb hangszerelések, költészet, vendégművészek, tökéletes hangzású kórus és egy új, mély, életigenlő koncertnek lehetnek szem- és fültanúi december 2-án. Kezdjük együtt az ünnepeket!" - szól a zenekar invitálása a különleges koncertre.

A Szimfonikus Remixkoncert facebook eseménye

Jegyek a koncertre 

A Magashegyi Underground hivatalos facebook oldala

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8714322123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása