Szilveszteri buli Nánási Pálnál
2018. szeptember 19. írta: Kultúrjunkie

Szilveszteri buli Nánási Pálnál

Készül a BÚÉK című film plakátja

buek_plakatfotozas_teljes_2.jpg

Kinek ne lenne kínos, ha a mobiltelefonja valaki más kezébe kerülne? Milyen galibát okozhat egy kósza SMS, egy kihallgatott intim beszélgetés vagy egy régen őrzött fotó kapcsán kipattanó titok? Erről is szól Goda Kriszta új rendezése, a BÚÉK című film (premier: december 6.), amelynek plakátfotózása a napokban volt az egyik legmenőbb magyar fotós, Nánási Pál stúdiójában.

S ha már BÚÉK, akkor igazi szilveszteri bulihangulatban folyt a munka. A hét színész és a producerek a forgatás befejezése után három hónappal fodrászok és sminkesek segítségével hozták vissza a filmbeli megjelenést, hogy elkészüljön a plakát az idei szilveszter nagy vígjátékához.buek_plakatfotozas_lengyelt_elekf_batae_heverg.jpgHevér Gábor, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Elek Ferenc, Bata Éva, Szávai Viktória és Mészáros Béla a film egyik producere, Geszti Péter instrukciói alapján vette fel azt a pózt, amit hamarosan viszontláthatunk a plakátokon. A hét főszereplő egyetlen szelfibe „zsúfolódva” próbálja megmutatni nekünk azt a kapcsolati hálót, amelyben a három nő és a négy férfi - régi jó barátok, szeretők, szerelmek - bonyolult viszonyrendszere kirajzolódik.

A jó hangulatú közös munka eredménye számos kiváló fotó, amelyek méltók a decemberben érkező igazán szellemes, váratlan fordulatokkal teli vígjátékhoz.

Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5114249827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása