Vagány videóklipet készített a YOULI Better Than Me című dalához
2018. augusztus 23. írta: Kultúrjunkie

Vagány videóklipet készített a YOULI Better Than Me című dalához

youli_2018.jpg

Nemcsak a látvány, az üzenet is dögös: merjük elfogadni és ünnepelni, ha valaki valamiben jobb nálunk

A Horányi Juli vezette YOULI zenekar tavaly megjelent bemutatkozó lemezéról hozott egy újdonságot, hiszen a Better Than Me című single-höz forgattak most egy színpompás videóklipet.

Fontos témára hívják fel a figyelmet és ehhez kapcsolódóan egy mozgalmat is indítanak a #betterthanme hashtaggel. A különleges hangú és feltűnő stílusú énekesnő és szerzőtársa, Bubnó Lőrinc ezúttal azzal a speciális témakörrel foglalkoztak, hogy az alkotás mellett mennyire fontos az is, hogy ne csak kritizáljuk, hanem el is fogadjuk, sőt elismerjük, ha valaki az élet bármely területén létrehoz valamit, esetleg jobb is nálunk valamiben. Hajlamosak vagyunk azonnal megjegyezni, ha nem tökéletes egy alkotás, viszont jó néha megállni egy pillanatra és belegondolni, vajon tényleg jogos-e az ítéletünk?

“Kritizálni könnyű, alkotni nehéz. A mindennapokban könnyen mondunk ítéletet bármi vagy bárki felett, anélkül, hogy végiggondolnánk, mi van az adott jelenség, alkotás hátterében. Vajon milyen élethelyzet, mennyi munka, mekkora erőbefektetés végeredménye, amit látunk, hallunk - és vajon mi képesek lennénk minderre? Tudnánk jobban csinálni? Régóta foglalkoztat a kritika és a kreativitás viszonya, most pedig egy videót is készítettünk a témában a Better Than Me-hez, amit nagyon szeretünk.” - mesélt Horányi Juli a dal üzenetéről. Az elfogadást és a szeretet hirdetik ebben a klipben, ahol az egész zenekar feltűnik, és amelyet az Absolut vodka is támogatott, hiszen számukra is alapérték a tolerancia és a sokszínűség éltetése.

Eközben pedig javában zajlik a munka a YOULI stúdiójában, hiszen október elején egy vadonatúj EP-vel jelentkeznek, melyre csupa angol nyelvű dallal készülnek, és amiről hamarosan többet is megtudhatunk.

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7414197569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása