„Mindig óriási élmény visszatérni a Budapest Parkba”
2018. július 26. írta: Barna Borbála

„Mindig óriási élmény visszatérni a Budapest Parkba”

Interjú a Cloud 9+ frontemberével, Szivák Zsolttal

2017_2.jpg

Immár harmadik alkalommal hagyja kint a valóságot a Cloud 9+, ugyanis a fiúk augusztus 2-án ismét hatalmas bulit csapnak a Budapest Park színpadán, ahová számos vendéget meghívtak és dalpremierrel is készülnek a rajongóiknak. A közelgő koncertről a zenekar énekesével, Szivák Zsolttal beszélgettünk.2017_6.jpg„Gyakran járunk a Budapest Parkba, mert ősszel teljesen visszahozza a fesztiválhangulatot. Ilyen szempontból nagyon szeretem fellépőként és mindig remek a közönségünk is.” – árulta el Szivák Zsolt arra a kérdésre, hogy miért is tartja zenészként ideális koncerthelyszínnek a Budapest Parkot. „Mindig óriási élmény visszatérni, emellett akkora energia van a közönség és köztünk, hogy az valami hihetetlen!”

A Cloud 9+ énekese azt is hozzátette, mindig rengeteg show-elemet szoktak belevinni a fellépéseikbe, folyamatosan őrültebbnél őrültebb ötletekkel állnak elő. „A tavalyi bulin például a dobosunkat (Koller Márk – a szerk.) vittük ki a közönségbe, ők tartották miközben dobolt.”

„Nem félünk belemenni olyan dologba, ami eléggé szokatlannak számít. Meg szoktak rajtunk lepődni, hogy miket csinálunk, de ettől lesz igazán ütős a buli! Egyelőre még tart a fesztiválszezon - rengeteg fellépésünk van. Ebben az évben a Budapest Park lesz a fő műsorunk, amire szeretnénk különleges show-t vinni. Aztán pedig elkezdődik a klubszezon és dolgozni fogunk az új albumon is, ami valószínűleg jövő március környékén fog kijönni.”

A fiúk az előző évhez hasonlóan ismét rengeteg vendéget meginvitáltak a koncertjükre, mint például Járai Márkot a Halott Pénzből és Fura Csét a Follow The Flowból, akikkel kiegészülve először fogják eljátszani élőben a Petőfi Zenei Díj 2018 hivatalos himnuszát – ami nem utolsósorban a banda első magyar nyelvű dala is!

 

A Follow The Flow és a Cloud 9+ idén közös turnéra indult, aminek részeként természetesen a Budapest Park színpadán is erőiket egyesítve gondoskodnak a hangulatról. „Valószínűleg ez a buli lesz majd az egésznek a megkoronázása. Nagyon régi barátok vagyunk, Csabit (Molnár Csaba, azaz Fura Csé – a szerk.) a Red Bull Pilvakeren ismertem meg, és azonnal jó barátság alakult ki közöttünk. Gyorsan egymásra hangolódtunk, a két zenekar pedig remekül működik együtt.” – mondta Zsolt.2017_7.jpgA frontember azt is elmesélte, hogy az elmúlt évek egyik legemlékezetesebb élménye számára a tavalyi Budapest Parkos fellépésükhöz kötődik. „A bal bokámon minden szalag elszakadt, és kerekesszékben töltöttem az egész nyarat, erre a bulira pedig kaptam egy robogó-szerűséget, amivel tudtam közlekedni. Az volt az első alkalom, hogy valamennyire lábra tudtam állni, és úgy buliztam a közönséggel. Ez egy igazán meghatározó pillanat volt.”

Facebook esemény

Online jegyvásárlás

Fotók: A Budapest Park hivatalos Facebook oldala / Rosta Márk

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr214142255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása