Random Trip Special a Parkban
2018. május 29. írta: Kultúrjunkie

Random Trip Special a Parkban

Igazi szupercsapattal indítja nyarát a Random Trip a Budapest Parkban május 31-én!

unnamed_4_10.jpg

Palya Bea, Lábas Viki, Járai Márk, Szabó Balázs, Saiid vagy Sena - csak néhányan azok közül, akik mellett számos hazai és nemzetközi zenész, énekes áll majd színpadra május utolsó estéjén a Budapest Parkban Delov Jávor és DJ Q-Cee vezénylete mellett. A nemzetközi porondról érkezik Lylit is, aki korábban a Parov Stelart erősítette fantasztikus hangjával, kisugárzásával, legutóbb pedig a telt házas MÜPA-béli Random Trip koncerten csodálhattuk meg tehetségét. Ráadásul a koncert igazi megleptéskoncert lesz, ahogy Delov Jávor, a produkció megálmodója és dobosa ígéri, így biztosan felejthetetlen pillanatokat okoz majd a közönségnek…

Nagy utat járt be a Random Trip az elmúlt időszakban, hiszen fennállása 9 éve alatt egy megkerülhetetlen jelenséggé nőtte ki magát a hazai zenei színtéren: legyen szó vidéki klubról, fesztiválról, vagy akár az Akvárium Klub NagyHalljáról, a csapat mindenhol felpörgeti a hangulatot. A Budapest Parkban sem először lépnek fel, rendszerint többezer ember előtt imprózzák végig az estét, kiegészítve mostanra a tavaly megjelent Zenehíd című lemez egy-egy dalával.


Az album olyan dalfoszlányok, zenei ötletek pillanatfelvétele, melyeket mind a szokásos keddi esteken rögtönöztek össze az aktuális “egyestés zenekarok” a színpadon, míg végül pontosan 50 közreműködővel stúdióba vonultak és kibontották ezeket az ötleteket, és teljes dalokká gyúrták őket.

Közülük jónéhányhoz videóklipet is forgattak, így még szélesebb közönség ismerheti a tavaly elhunyt Fábián Julival és Wolfie-val közös Free-t, a rock’n’roll hurrikánt Kiss Tibi, Vitáris Iván és Schoblocher Barbara közreműködésével, vagy a slágerlistákat döntögető Hajolj közelt Járai Márk és Lábas Viki főszereplésével. De ott van még MC Kemon és Barabás Lőrinc közöse, a Perfect Harmony vagy a címadó Zenehíd, melyben egy komplett hiphop brigád sorakozott fel Meszka és KosziJanka éneke mellé, illetve a legfrissebb, folk és hiphop ötvözet, a Dobban, melyben Szabó Balázs, Palya Bea és Saiid visznek magukkal egy varázslatos, érzéki világba a lüktető ritmusra - és amelyet természetesen élőben is hallhat majd a közönség május 31-én, hiszen mindhárom alkotó jelen lesz a koncerten.

Rengeteg készülődés előzi meg ezt az estét, ahol fültanúi lehetünk majd ismét egy hihetetlen kémiai reakciónak a színpadon… A teljes közreműködői lista alább!

 Fellépők:

Lylit (ex-Parov Stelar) – ének

Palya Bea – ének

Szabó Balázs – hegedű, ének

Saiid (Akkezdet Phiai) – rap

bas Viki (Margaret Island) – ének

rai Márk (Halott Pénz) – ének

MC Kemon (Irie Maffia) – rap

Sena (Irie Maffia) – ének

Andrew Hefler (Kéknyúl) – ének

Szepesi Mátyás (Konyha, Magashegyi Underground) – gitár

Bata István (Sena, Fábián Juli & Zoohacker) – basszusgitár

Sárik Peti – billentyű

DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz) – lemezjátszó, beatbox

Delov Jávor – dob

 

Facebook esemény

Jegyek

 

Sajtóanyag: Herendi Ráhel - MMM Press & PR

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2314010002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása