Nyári szellő és klipdebüt, avagy Parkban a Maffia!
2018. május 10. írta: Kászon Tomi

Nyári szellő és klipdebüt, avagy Parkban a Maffia!

Így várják Senáék a szezonkezdetet

24131884_1419414324850915_4272314651657388975_o.jpg

Ma este hatalmas szezonindító bulira készül a mindig többezres hallgatóságot vonzó Irie Maffia. Az együttes idén immáron 13 éve zenél nekünk, és évről-évre gyártják a jobbnál-jobb lüktető energiákkal teli dallamokat. A Parkban videóklippel együtt debütál legújabb szerzeményük, amelyet a Halott Pénz frontemberével, Marsalkó Dáviddal együttműködve készítettek.

Senáékat a koncert előtt kérdeztük arról, hogy mit várnak az első igazi nyári eseménytől, szó esett a mindig dübörgő fesztiválszezonról, és persze arra is kitértünk, miként született meg a Hajnali kör című daluk.

31997928_1506677752792196_8447290421633089536_n.jpg

Milyen érzésekkel várjátok ezt a nyárindító koncertet, hazai pályaként tekintetek a Park színpadra? 

Sena:

Abszolút hazai pályakent tekintünk a Parkra. Nagyon szeretünk ott játszani. Iszonyat jó érzés úgy indítani a koncertszezont, hogy a Budapest Parkban óriási hangulattal, hanggal és látvánnyal kezdünk. Ad egy akkora töltést, hogy utána egész nyáron át szárnyalunk!

Mitől lesz igazán Irie Maffiás ez a mostani koncert? Régebbi dalokat és újdonságokat is várhat a „Maffia-család”? :)

Columbo:

Leginkább attól, hogy ez lesz az első szabadtéri koncertünk Budapesten, és már a próbákon érezni, hogy mindenkiben rengeteg energia gyülemlett fel a tél alatt, amit most 12 ember egyszerre fog kiadni magából a Budapest Park színpadán.

Sok-sok régi dal mellett ezen a koncerten debütál a Hajnali Kör című új dalunk, illetve egy friss Busa Pisti szóló felvétel is meg fog szólalni élőben.

A remek időzítésnek köszönhetően a Parkban debütál legújabb klipetek. A dalt Marsalkó Dáviddal közösen jegyzitek, hogyan sikerült a Halott Pénz ikonikus frontemberével tető alá hozni ezt a projektet, és miért pont rá esett a választásotok?

Columbo:

Már jó ideje barátok vagyunk, és rég óta terveztünk egy közös dalt. Mindenképp magyar nyelvű szerzeményben gondolkodtunk, és mikor megmutattam neki a Hajnali kör ötletét egyből beleszeretett.

Sok helyzet neki is nagyon ismerős a dalból, így könnyen tudott azonosulni vele. :) 

A zenekar márciusban volt 13 éves, ennek köszönhetően már jó pár fesztivál időszakot megéltetek. Ezen a nyáron mégis mi lesz számotokra az a fellépés, amit a leginkább vártok? 

Sena:

Nagyon nehéz megmondani előre, hogy hol lesznek a legjobb bulik. Vannak olyanok, amik szinte mindig jók, ilyen például a Budapest Park és a Belvárosi Fesztivál... De a nyár alatt mindig vannak meglepetések, városi napok, fesztiválok, ahol előre nem tudjuk mit várhatunk a közönségtől, illetve helyszíntől, aztán olyan buli lesz, amit nem lehet felejteni.

Viszont ez azért jó, mert izgalmas marad az egész nyár, hiszen ennek köszönhetően bármikor életünk bulija lehet. (az évre :) )

Csütörtök este előttetek vendégként egy amerikai banda a ska zenét játszó, The Toasters lép fel, ismeritek őket? Érdemes lesz korán érkezni már miattuk is? :)

Jumodaddy:

A Toasters régi kedvencünk, nagyon komoly ska zenekar. Nagy megtiszteltetés hogy utánuk játszhatunk, ennek normális esetben fordítva kéne lennie. Reméljük helytállunk majd a színpadon, és tetszeni fog nekik a zenénk. 

Ha távolabbra tekintünk, akkor a fesztiválszezon után milyen terveitek vannak?

Jumodaddy:

Egyelőre a két új dalra próbálunk összpontosítani, hogy a sok stúdiómunka után élőben is dögösen szólaljanak meg, de persze a szezon után újabb felvételeket is fogunk készíteni. Vannak ötletek, és tudjuk merre szeretnénk zeneileg továbblépni, de egyelőre ez titok. 

Jegyek

Facebook esemény

A Parkban a legújabb merch cuccokat is beszerezhetitek este, legyél még menőbb Maffia tag! :)

32130438_10155774817654983_3391173028640456704_o.jpg

Képek: facebook.com/iriemaffia | instagram.com/iriemaffia/

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9013904200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása