Titokzatosan varázslatos évindító koncert: Sofar Sounds Budapesten!
2018. január 04. írta: Kultúrjunkie

Titokzatosan varázslatos évindító koncert: Sofar Sounds Budapesten!

sofar-570x400.jpg

2018-ban is elstartol a Sofar Sounds Budapesten, sőt a világ majd 400 városában jelenlévő koncertsorozat az új évben még több izgalmat kínál majd.sofarsoundsbudapest-kredit-diana_komroczki-2.jpg

Az első budapesti eseményre január 10-én kerül sor. Bár egyelőre még minden top secret, a rendezők mégis elárulták, hogy igazán rendhagyó helyszín ad otthont a koncertnek, ezért remélik, sokan regisztrálnak és vesznek részt a különleges zenei eseményen, mert pazar környezet és zene várja majd a közönséget. A fővárosi etapban a szervezők várakozásait is felülmúlta a „csillagok együttállása”, szóval bőven jut az izgalmakból erre a napra.

A Sofar Sounds lényege, hogy olyan terekben jelenik meg a zene, ahol korábban még sosem: bármely szoba, iroda, nappali, könyvtár vagy épp hátsó kert helye lehet a varázslatnak. És mi is ebben az igazán bámulatos? Olyan különleges koncerteket kapunk, amelyek csak akkor és ott hallhatóak, és csupán annak a pár embernek, aki befér. A belépést követően pedig átveszi az uralmat a „pure music” – nincs más, csak a hallgató és a zene.sofarsoundsbudapest-kredit-diana_komroczki-1.jpg

Fülelés, koncentrálás, átszellemülés.

Olyan fellépőkre lehet számítani, akik valóban varázsolnak a hangokkal. Lehetnek köztük ismert és még sosem látott-hallott zenészek is. A stílus mindegy, egy dolog közös: alázat a zene iránt az előadó és a hallgatóság részéről egyaránt.

Regisztrálj és legyél részese te is ennek az egyedülálló koncertélménynek!

Fotók: Diana Komroczki

Forrás: Sajtóanyag

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8913548603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása