Új The Bluebay Foxes EP
2017. október 24. írta: Kultúrjunkie

Új The Bluebay Foxes EP

A zenekar első kislemezére három dal került

bbf2.jpg

Kik ők?

A 2015-ben alakult The Bluebay Foxes zenei világa a brit gitárzenéből és amerika déli államaiból származó rockzenéből merít: dinamikus, lüktető dobtémák, karakteres gitárhangzás, húzós, energikus basszusok és a dallmos refrének jellemzik.

A zenekar bemutatkozó koncertjére az A38 Hajón került sor 2016. április 28-án, ahol közel 300 fő előtt játszott a zenekar. Az április végén, a Recorder.hu oldalán premierezett My Hands című számuk mára több mint 10000 lejátszást ért el. A dal 2016 augusztusában jelent meg nemzetközi közegben, egy többszázezres nézettségű, brit független zenei platform és zenei blog válogatásanyagában.

A The Bluebay Foxes zenéjére a szakma is felfigyelt, különdíjjal ismerték el a csapatot az egri Éter Tehetségkutató Fesztiválon, közel 50 jelentkező közül bejutottak a legjobb hatba a Müpa Garázsband Fesztiválján, ahol közönség díjasok lettek, valamint 140 zenekarból kiválasztva élőben is megmutathatták magukat a Keretblog által szervezett Kikeltető tehetségkutatón.

Az új EP-ről részletesen a Recorderen olvashattok itt.

Forrás: The Bluebay Foxes

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8013067362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása