#szexizés lesz a NagyHallban |Koncertajánló|
2017. március 28. írta: Kultúrjunkie

#szexizés lesz a NagyHallban |Koncertajánló|

17212217_1375119999224675_2630813975318000324_o.jpgLemezbemutatóra készül a The Biebers.

Puskás Petiék április 8-án hatalmas bulira készülnek, ugyanis az együttes története során második alkalommal tart lemezbemutató koncertet, ezúttal az Akvárium Klub NagyHalljában. Az új album végre tele van magyar nyelvű dalokkal, és olyan előadók is helyet kaptak rajta, mint Fluor Tomi, vagy MC Kemon. A legfrissebb adatok szerint már csak 300 jegy vár gazdára, úgyhogy siessen mindenki a jegyvásárlással.

A zenekar így beszélt a koncertről: "A rengeteg élmény, amit első lemezünk, sőt az első dalok óta kaptunk tőletek: fesztiválokon, klubokban, személyesen és üzeneteitekben mind arra sarkallt minket, hogy tovább folytassuk az eddigi munkát és életünk eddigi legnagyobb szabású koncertjét adjuk nektek!"

Az Akvárium Klub NagyHall eddig is komoly szerepet játszott a zenekar életében, hiszen itt adták első zenekaros koncertünket is 3 évvel ezelőtt, itt játszhattak a Nagy-szín-pad! versenyen, így itt az illő alkalom, hogy visszatérjenek, odategyék magunkat és megmutassák Nektek is mit jelent ma a #galaktikus #szexizés !

 Puskás Dani is énekel egy lírikus dalt az új albumon.

 

Jegyek

Facebook esemény

 

Fotó: facebook.com/puskaspeti

Szöveg forrása: Akvárium Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8112379257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása