„2016-ra ígérjük”
2016. február 23. írta: Barna Borbála

„2016-ra ígérjük”

original-3071.jpg

Kíváncsi vagy, mivel készülnek kedvenceid 2016-ra? A Kultúrjunkie utánajárt, hogy mit ígérnek a zenekarok az idei évre a rajongóiknak.

ByeAlex

"Új dalokat, több koncertet, új lemezt."

byealex_slepp.jpgFotó: Hamarits Fotóstúdió

 

Cloud 9+

"Mit ígérünk 2016-ra? Ez lesz az az év, amikor igazán beérünk, az új zenék még jobban fognak ütni. Igyekszünk olyan városokba is eljutni, ahol még nem jártunk. Szeretnénk, ha még több embert elérne a zenénk!"

cloud_9.jpgFotó: Rakó Alex

 

Ivan & The Parazol

"Toljuk tovább a zenekar szekerét, és minden évvel közelebb kerülünk azokhoz a célokhoz, amiket kitűztünk magunk elé. Januárban bemutatkoztunk a holland Eurosonic fesztiválon, tavasszal pedig már itthon turnéztatjuk meg az új lemezt (The All Right Nows). Rengeteg teendő lesz, még több talán, mint tavaly, és ez jó!"
ivan_the_parazol.jpg

Fotó: Müller András

 

Margaret Island

"Az év elejét egy kis pihenéssel kezdjük, 2015 fantasztikusan sikerült, rengeteget koncerteztünk, megjelent az első lemezünk, sok élmény vár feldolgozásra. Január második felében elvonultunk Fonyódra alkotótáborozni, új dalokon dolgoztunk, ötleteltünk. Februártól indul az első önálló vidéki turnénk, sok tervünk van a 2016-os évre, meg se állunk decemberig!" - Viki, Bálint, Kristóf

margaret_island.jpgFotó: facebook.com/margaretisland

 

Mary Popkids

 

VUK

 

Főkép: 8tracks.com

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr758412888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása