A dzsungel-rock királyai a Kuplungban kezdik az évet!
2016. február 03. írta: Licskai Timi

A dzsungel-rock királyai a Kuplungban kezdik az évet!

franpalemokuplung0213.jpgFebruár 13-án a Fran Palermo érkezik a Király utca 46-ba.

A Fran Palermo remek évet zárt tavaly, kihozták az első nagylemezüket, több fontos magyarországi fesztiválon is felléptek, rendre megtöltötték a fővárosi klubokat, a zenei sajtóban pedig szinte az összes évértékelő írásban kiemelt helyet kaptak.

A zenekar lendülete töretlen a 2016-os évben is, ennek az egyik első állomása pedig a Kuplung, ahol elő-Valentin-napi bulit csapnak a Deep Glaze formációval felváltva.

Mindemellett a jungle-rock királyai új lemezüket készítik, melynek dalaiból egy-kettő már felcsendült előző koncertjeiken, és ez a Kuplungban sem lesz másképp.

Szóval, aki nem bírja kivárni az album megjelenését, vagy csak trópusi fülledtségre vágyik a hideg télben, az mindenképpen legyen ott február 13-án a Kuplungban!

Helyszín: Kuplung, 1061 Budapest, Király utca 46.

Időpont: 2016 február 13. 20:30

Belépő: elővételben 1300 Ft, helyszínen 1800 Ft

https://soundcloud.com/franpalermomusic

https://www.facebook.com/deepglazeofficial

Facebook esemény

Fotó: facebook.com/franpalermomusic

Forrás: mamazone.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr938357318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása