A Carson Coma és Дeva mellett az amerikai több hangszeres zenész, Eartheater is érkezik az idei Kolorádóra!
2024. február 06. írta: Kultúrjunkie

A Carson Coma és Дeva mellett az amerikai több hangszeres zenész, Eartheater is érkezik az idei Kolorádóra!

Több mint 60 új névvel bővült a fesztivál

gd-93.jpg

Újabb zenei kalandok a láthatáron, új nevek a Kolorádó fellépők között! Minden idők legszínesebb Kolorádója várható, több nemzetközi fellépő, hazai, arénákat megtöltő produkciók, és a kedvenc feltörekvő zenekaraink mind egy helyen, négy nap leforgása alatt a nagykovácsi erdőben.

Aki esetleg megijedt, most megnyugodhat, a második körös bejelentésben feltűnnek az elsőből kimaradt magyar kedvencek: a Carson Coma, DEVA és a Freakin' Disco is csatlakozik a már bejelentett Krúbi, Analog Balaton, Co Lee és Elefánt névsorhoz. Koncertezik a Kolorádós legendának számító Dope Calypso és az újra összeállt Makrohang is. Erősödik a női élőzenei vonal: Eartheater (Alexandra Drewchin), Nagy Emma Quintet, Csinszka, Sena Dagadub.

Elektronikus zenei fronton is jöttek új izgalmak a nemzetközi nevekkel. Gigi FM és Polygonia közös szettje misztikus techno mágia lesz a cserkészpark csillagai alatt. Rey Colino felkapott 90's hangzással pezsdíti a house világát, és piszkos, groovy technoval érkezik Alarico. A Red Axes, Nicola Cruz, Blawan, Call Super, Chlär és upsammy pedig már tavaly csatlakozott a lineuphoz.

kolorado24_zene_lineup2_1x1_2.jpgA Kolorádó idén is vállalja, amit vállalni kell: kísérleti formációk törik majd meg könnyűzenei hullámokat: hallható lesz a Csicskakoporsó, a Mesmerismus és a Porteleki Árok nevet viselő projekt is. Idén először lesz d’n’b a The Hive csapat kíséretében, és felkerült Mankind, Aga2l, Barbad, Hexcode, Slym & Szoliver, Bodoo, Jaffa Surfa és Galactic Jackson is.

Az új zenei fellépők bejelentése előtt a Kolorádó idén rekord sebességgel tette közzé az első nemzene programjait is, ami még csak egy kis része annak, ami következik (még futnak a nyitott pályázatok is).

Közeledik a nyár és a fellépők számának növekedésével arányosan rohamosan fogynak a bérletek is, a jelenlegi, kedvező áron sem lehet már sokáig bérleteket venni.

www.kolorado.hu

 Sajtóinformáció: Kolorádó Fesztivál

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4718319817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása