Xantus - Hogy élményekkel térj haza, ne kérdésekkel!
2019. július 02. írta: Kultúrjunkie

Xantus - Hogy élményekkel térj haza, ne kérdésekkel!

06.jpg

Xantus a világ első karszalagja, amellyel gyorsan, egyszerűen és megbízhatóan meg tudod Magad védeni a ghb drog ellen.

fesztival-karszalag-cosmo_1.jpeg

Egy német egyetemista lány, Kim Eisenmann, fejlesztette ki 2018-ban, miután egyre több emberrel megtörtént a környezetében, hogy beginázták, majd kirabolták, vagy szexuálisan bántalmazták. Németországban, Ausztriában és Csehországban a DM drogéria óriással dolgoznak együtt, és már a BBC is írt róluk. Ezenkívül kapható Angliában, Svájcban, Hollandiában, Belgiumban Luxemburgban és nemsokára Franciaországban is indulnak.

Most pedig megérkezett Magyarországra mivel itt is egyre több ilyen sztoriról lehet hallani.

A használata igen egyszerű:

  • tedd fel a karkötőt a csuklódra
  • keverd össze az italod
  • csepegtess 1-2 cseppet a karszalagod “TEST” mezejére
  • várj 2 percet
  • ha tartalmaz ilyen jellegű anyagot, akkor kék színűre változik a teszt mező a karszalagon, ha viszont tiszta, akkor zöld marad

fesztival-karszalag-cosmo_1.png

3 okból érdemes a karkötő mellett döntened:

Megelőző védelem
Már a szimpla használat által védelmet nyújt, mert a tetteseket elriasztja attól, hogy veled próbálkozzanak. Jelzést ad arról, hogy tudatosan foglalkozol a biztonságoddal és egészségeddel, emiatt a cseppeknek nincs esélyük nálad.

Partibiztos
Nem kell magadat figyelmeztetni, emlékezni, hogy magaddal vidd, és nem kell hozzá táska sem.

Emlékeztető funkció
Mindenki ismeri: a szülők mindig mondják, hogy vigyázz magadra. De a bulin erről gyorsan megfeledkezünk. Viszont amint megpillantod a csuklódon a karpántot, máris emlékszel arra, hogy jól odafigyelj.

Xantus egy dupla-teszter. Így karszalagonként 2 italra tudod felhasználni. Nem szükséges minden italodat tesztelni. Arra az esetre fejlesztették ki, ha véletlenül szem elől tévesztetted az italod.

Ha mégis megtörtént, és nem figyeltél, vagy más valakitől elfogadsz egy italt, akkor a karpánttal biztosra mehetsz, hogy az italod “tiszta”. Más lehetőségeid között van az, hogy sok pénzért új italt veszel Magadnak, vagy megkockáztatod az egészséged. Mindkét esetben a Xantus karpánt az egyszerűbb és olcsóbb alternatíva.

fesztival-karszalag-cosmo_2.jpg

Mennyire megbízható?

Xantus egy független, német szervezet által lett bevizsgálva. Egy tanulmány a megbízhatóságát és egy az viselhetőségét tanulmányozta.

A karszalagot itt tudod megrendelni! 

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3514922042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása