Nyárindító Komp-buli a Punnanyval |Koncertajánló|
2019. május 15. írta: Kultúrjunkie

Nyárindító Komp-buli a Punnanyval |Koncertajánló|

60441552_2458630757534503_9015659880752611328_o.jpg

Az „Indul a nyár” névre hallgató program keretein belül rendezi meg a MOL Nagyon Balaton az idei első kompkoncertet a magyar tenger közepén. Május 24-én az egyik legnépszerűbb koncertbanda a Punnany Massif veszi majd birtokba a BAHART kompjait.

A balatoni buliszezon nyitóhétvégéjén az esti koncert előtt a Zamárdi MOL Nagyon Balaton teraszon bemutatják a már szokásossá vált Balaton Magazint, illetve a Best of Summer legfrissebb kiadását is. A partra érkezők hangulatáért a délutántól kezdve éjszakába nyúlóan a spanyol legenda DJ fenomén, José Padilla felel majd.

A koncertek hangulatát a balatoni naplemente teszi igazán varázslatossá, valamint az, hogy Tihanyról és Szántódról egyszerre induló kompok a tó közepén összekapcsolódnak, melyek között szabad átjárás biztosított. Felcser Mátéék már túl vannak egy teltházas Park szezonnyitón, szóval a pozitív vibeokra a számítások szerint nem lesz panasz. :) A hajók visszaérkezése után egyébként érdemes lesz ismét Zamárdi felé venni az irányt, hiszen a hivatalos afteren majd a zenekar tagjai is beteszik kedvenc nótáikat.

A KONCERTRE MNDEN JEGY ELKELT

Facebook esemény (Itt találjátok az aktuális információkat)

 

Borítókép: Nagyon Balaton

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6814827408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása