Odett ismét varázsolt új zenei videójával
2018. május 07. írta: Kultúrjunkie

Odett ismét varázsolt új zenei videójával

Látsz még - videópremier

unnamed_12_2.jpg

Anyák napi meglepetés Odettől és megújult zenekarától

Az idén tíz éves jubileumára készülő Odett újabb dallal vág neki az elkövetkező izgalmas időszaknak. Ősszel ugyanis új lemezzel jelentkezik az énekesnő, melyet október 21-én fog bemutatni az A38 Hajón - ami többek között azért is különleges alkalom, mert tíz évvel ezelőtt épp ezen a napon jelent meg első lemeze is, a Pontos. Az új albumra készülő dalokból az Aranyhalat már ismeri a közönség, hiszen ezzel a számmal nyerte el Odett A Dal 2018 című műsor legjobb dalszövegének járó díjat.

Ezt követi a most bemutatásra kerülő Látsz még, ami több szempontból is különleges. A líraibb hangvételű szerzemény amellett, hogy anyák napján debütál, Odett rajongói készítették, Rónai Domonkos rendező, vágó segítségével. Az énekesnő facebook és instagram oldalán lehetett bekapcsolódni az izgalmas munkába: a résztvevők számukra fontos személlyel, személynek énekeltek el egy-egy adott sort a dalból, melyet rögzítettek és elküldték az alkotóknak. A videóban feltűnnek a Trokán-nővérek is, akik Anna kisfiával énekelve egészítették ki a kezdeményezést.

A klip itt látható

A dal történetéről Odett mesélt bővebben:

“Lassan másfél éve foglalkozunk zeneszerzőtársammal, Toldi Miklóssal a Látsz mégen. Tavalyelőtt mutatta nekem Kardos-Horváth Janó szövegét, és egyből beleszerettem. Létezik olyan szöveg, zene, mondanivaló az életben, ami a megfelelő pillanatra vár, szerencsére közben minden vadhajtását lecsípi az idő - jelen esetben a dalnak és tényleg az lesz, amit elképzeltem. Ez most egy ilyen helyzet. Egy olyan fontos köteléket dolgoz fel ez a dal, ami sokkal több annál, hogy ragaszkodsz valakihez, tartozol valahová. Karmikus, ami egyszerre csodálatos és nagyon nehéz. Az életet végülis az ember szüleinek, családjának köszönheti és azoknak a tapasztalatoknak, amit szerzett, szerelmeknek, barátoknak, és azoknak is, akik már nincsenek velünk, mellettünk. Bárhogy is lett és bármi is történt, egyszer újra találkozunk.”

Hamarosan további számok is követik a most megjelent újdonságot, amelyre a nyár folyamán számíthat a közönség. Ezzel egyidőben pedig az új felállásban működő zenekar is bemutatkozik, hiszen a nyári fesztiválszezon állomásaira már az új zenészekkel érkezik Odett. A doboknál Toldi Miklós, gitáron Bécsy Bence, basszusgitáron Miklós Milán játszik.

odett_latszmeg.jpg

A teljes Odett diszkográfia elérhető itt: https://songwhip.com/artist/odett

 

Több infó Odettről itt:
https://www.facebook.com/odettOFFICIAL

https://www.youtube.com/user/odettofficialmusic

https://www.instagram.com/odettofficialinstagram/

 

Sajtaónyag: Herendi Ráhel - MMM Press & PR

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6313898140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása