Alter és r&b a hajón |Koncertajánló|
2017. október 16. írta: Kultúrjunkie

Alter és r&b a hajón |Koncertajánló|

18813393_1356072947763972_4374302038716319134_n.jpgOktóber 16-án osztrák-magyar kooperáció lesz Pest legmenőbb hajójának kiállítótermében.

Az egyszerre kifinomult és ütős, melankolikus és sodró hangzású dalaival a magyar közönséget két éve, Odett előtt már meghódító Léyya immár főzenekarként tér vissza az A38 Hajó kiállítóterébe. Előttük pedig Babé Sila – azaz a korábban Barbara Stahl néven ismert - elektronikus r&b dalszerző-énekesnő lép majd fel, aki valószínűleg a 9 dalai mellett a nemrégiben megjelent második nagylemezből, az Augustból is ad majd némi ízelítőt.

Léyya (AT)

A Marco és Sophie alkotta Léyya együttes az osztrák kísérleti és alterntív zenei szinterének kiugrónak tehetséges fiatal formációja. Hangzásuk egyszerre visszafogott és álmodozó, ugyanakkor igen impulzív és szenvedélyes is. Alkotói céljuknak a melankólia és az elektronikus rockzene párosítását tűzték ki, amelyben két, egymással látszólag ellentétes világ találkozik, amely ugynakkor az esetükben nagyon is jól működik, mert a popzene és az igényes művészet közötti vékony sávon nagyon leleményesen és pontosan egyensúlyoz.

Babé Sila

Stahl Barbara 2012-ben kezdett el hobbiszinten fellépni Havai Gábor társaságában, melyből született a mai napig működő akusztikus duójuk, amivel feldolgozásokat adnak elő Budapest népszerű klubhelyszínein. Ezen sikeren felbuzdulva indult el a saját zenei projekt megalkotása tehetséges zenészbarátokkal karöltve. Dalai energikusak, az elektronika, az ambient és az r&b találkozásai, a nyugalom és a lüktető érzelmek szenvedélyes váltakozása jellemzi őket. Fő inspirációi Banks, Angel Haze, Abra és Sevdaliza. 2016-ban jelenik meg Stahl Barbara első albuma, melyen Linczényi Márk és Lotfi Árzsáng Áron zeneszerzőkkel dolgozik közösen.

Jegyek

Facebook esemény

 

Forrás: A38

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7812991492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása