Nyerő Páros a Parkban |Koncertajánló|
2017. augusztus 25. írta: Kászon Tomi

Nyerő Páros a Parkban |Koncertajánló|

 19453022_1274876612638021_3241615979123745718_o.jpg

Augusztus 25-én a The Biebers és a Honeybeast fogja megtáncoltatni a Budapest Park vegyes korcsoportú közönségét.

Tarján Zsófi és a Honeybeast kellemes pop-rock zenéje sokak fülét megnyerte. Ismertségük akkor kapott nagyobb teret, amikor is a 2015-ös Nagy-Szín-Pad tehetségmutatóban versenyezhettek. Az együttes frontembere Zsófi, aki Hernádi Judit lányaként is ismert, bizony hangulatos dalaival gyorsan kivívta a szakmabeliek elismerését is. Idei slágerük az „Így játszom” már túl van a 3 milliós nézettségen. A Honeybeast dalszövegei igazán modern szövegkörnyezetben és kedvesen próbálnak eljutni a hallgatókhoz, ebben lehet az együttes vonzereje.

A péntek este másik fellépője a csak férfitagokból álló, The Biebers lesz. A Puskás tesók által fémjelzett banda évek óta ott van a legnagyobb fesztiválokon, és klubokban, sőt Tarján Zsófiékhoz hasonlóan ők is szerepeltek a VOLT és a Petőfi Rádió közös zenei versenyében.

A Biebers márciusban kijött az első magyar nyelvű albumával, sőt a Vár a holnap című dalhoz még egy klipet is készítettek. A lemezen olyan vendégzenészek is helyet kaptak, mint MC Kemon, vagy a Wellhello oszlopos tagja Fluor Tomi. A napokban pedig a Színházak Éjszakájának hivatalos dalát is közzétették, amely a Rakjuk Össze! névre hallgat. A klipben Peti barátnője, Eke Angéla színésznő kapta a főszerepet.

Jegyek

Facebook esemény

 

Fotó: Budapest Park

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6812778038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása