Ők már biztosan Szigetelnek idén!
2017. január 25. írta: Kultúrjunkie

Ők már biztosan Szigetelnek idén!

unnamed_3_3.jpgÚjabb nevekkel jött elő a Sziget.

Újabb fellépők jelentkeztek be a jubileumi Szigetre: vannak köztük eddig még itthon nem látott fellépők és vannak visszatérő csapatok, lesz rock, akár garázs, akár pszichedelikus vagy punkos beütéssel, jön ezúttal elektropop, hip-hop, indie, ska-punk és egy pár elektronikus zenei előadó is a Sziget különböző színpadaira. Kasabian, Flume, Interpol, Billy Talent és sokan mások, a “sztárok által is kedvencnek választott” fesztiválunkon.

Érkezik a Szigetre napjaink egyik legsikeresebb brit együttese, a jelenleg hatodik nagylemezén dolgozó Kasabian. A legfontosabb brit zenei díjakat már mind bezsebelő leicesteri sztárok mellett fellép az elektronikus zenei élet egyik legnépszerűbb fiatal DJ-producere, Flume, és visszatér az Interpol is, akik a 15 éve megjelent kultikus első lemezüket is végigjátsszák a turnéjuk során. Csatlakozik a line-uphoz az egyik legismertebb kanadai zenekar, a Billy Talent, itt lesz Angliából a rendkívül tehetséges jazzénekes, Jamie Cullum és a vadóc elektropop-dalszerző hölgy Charli XCX is. Első alkalommal érkezik Magyarországra a blues-os garázsrockos The Kills, az elektro-indie-ben utazó Metronomy és a karcos rockos hangzású The Pretty Reckless is. A hip-hop vonalon Danny Brown, az indie-funk fronton a Crystal Fighters, a ska-punk mezőnyben a Leningrad az erősítés, de itt lesz a pszichedelikus rockot képviselő Jagwar Ma is. Az elektronikus zenei felhozatalt dúsítja a közönség-kedvencnek számító Clean Bandit, itt lesz a Szigeten Fritz Kalkbrenner, a norvég DJ-producer, Cashmere Cat, a holland DJ duó, Sunnery James & Ryan Marciano és Maurice West is.

Kasabian 

 

Flume 

 

Interpol 

 

Billy Talent 

 

Jamie Cullum 

 

Charli XCX 

 

The Kills

 

Clean Bandit 

 

Metronomy 

 

The Pretty Reckless 

 

Danny Brown 

 

Crystal Fighters 

 

Fritz Kalkbrenner 

 

Leningrad 

 

Cashmere Cat 

 

Jagwar Ma 

 

James & Ryan Marciano 

 

Maurice West

Sajtóanyag: Sziget Sajtóiroda

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4512154899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása