A fitness és a zene szerelmeseinek új törzshelye
2017. január 15. írta: Barna Borbála

A fitness és a zene szerelmeseinek új törzshelye

15665666_1836338199983496_160259727444764474_n.png

Megnyitott az első budapesti JOHN REED Fitness Music Club

Ahogyan Bridget Jones, úgy bizonyára sokan mi is megfogadtuk magunkban, hogy idén magától értetődően leadunk tíz kilót (ki mennyit). Azonban ahogy elérkezik a mágikus január elseje, kezdésként azért, mert még éppen az előző estét pihenjük, később pedig azért, mert igazából fogadalmunk mögött nincs sziklaszilárd elhatározás, hajlamosak vagyunk elengedni a mozgásra tett ígéretünket.

Azonban elképzelhető, hogy mindössze annyi probléma van a kitartásunkkal, hogy még nem találtuk meg azt a helyet, ami eléggé motiválna minket, vagy egyszerűen csak kedvet csinálna nekünk az edzéshez. Január 14-én Berlin, Bonn, Salzburg és Velence után Budapesten is megnyílt az első JOHN REED Fitness Music Club (1134 Budapest, Váci út 45.), mely egyedülálló atmoszférájával, exkluzív design-jával garantáltan meghozza a lendületet a fogadalmaink betartásához. Ráadásul nem kell attól sem tartanunk, hogy nem tudjuk a nyitvatartási időt összeegyeztetni a munkaidőnkkel, vagy egyéb teendőinkkel − a JOHN REED Fitness Music Club ugyanis 0-24 órában várja az edzeni vágyókat. johnreed_budapest_machines_functional_john_reed.jpg

A teremben minden adott a modern és komplex edzéshez: a gépi, súlyzós és cardio-edzéstől kezdve a speciális funkcionális erősítéseken át egészen a virtuális CYBEROBICS®-ig és a különböző vibrációs tréningekig.

Szerkesztőségünk ellátogatott a Club megnyitójára, s meg kell, hogy mondjuk, a liftből kilépve kicsit úgy érezhettük magunkat, mint Alíz Csodaországban. Luxus lakáskiegészítők, pompás csillárok, bőrszékek, hatalmas Buddha szobor a szobabiciklik mellett? DJ pult egy konditeremben? A JOHN REED Fitness Music Clubban ez mind megtörténhet! Az ember ebben az egyedülálló környezetben hajlamos lehet elfelejtkezni arról, hogy nem bulizni, hanem edzeni jött. A fitneszteremben ugyanis az exkluzív design mellett nagyon fontos szerepet kapott a zene.

johnreed_budapest_lounge_john_reed.jpg

„Örülünk, hogy Magyarországon is megnyithattuk az első JOHN REED Fitness Music Clubot, amely a jól megválasztott zene, az egyedi belsőépítészeti megoldások és az edzés összehangjára épül. Az újfajta koncepció célja, hogy a mozgásformához illő zene még inkább arra motiválja az itt edzőket, hogy kihozzák magukból a maximumot.“ - nyilatkozta Marcus Adam, a JOHN REED Fitness Music Club marketing- és zenei vezetője.

Hetente kétszer ismert hazai és külföldi DJ-k gondoskodnak a hangulatról, és az edzéshez illő zenékről, napközben pedig a JOHN REED Radio ad nekünk lendületet. A teremben különös figyelmet fordítanak a zenei program összeválogatására is: a napszaknak és a különböző mozgásformáknak megfelelően választják ki a legmegfelelőbbet.  

Mi úgy döntöttünk, „majd hétfőtől” legalább heti kétszer, vagy háromszor eljárunk edzeni. De most tényleg!

A bérletárakat itt találjátok

Forrás és képek: JOHN REED Fitness Music Club

Facebook oldal

 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8512128633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása