A társadalomkritika játssza a főszerepet az Ed Is On új klipjében
2016. február 15. írta: Kultúrjunkie

A társadalomkritika játssza a főszerepet az Ed Is On új klipjében

edison_zeneseszol2.jpgAz együttes a Katona József Színházban forgatta legújabb videóját, amely a társadalmi problémákra hívja fel a figyelmet.

Elkészült az Ed Is On zenekar első profi videóklipje A zene se szól c. dalukhoz, amely a Velem csak a baj van címmel megjelent nagylemezükön is helyet kapott.

A klip producere a zenekar frontembere, a színészként is aktív Tasnádi Bence, aki egyben a dal szövegírója; a rendező Tóth Gergely, az operatőr Visontai Márton voltak, a felvételek pedig a budapesti Katona József Színházban készültek. A társadalomkritikus dalhoz készült videó erős és elegáns képi világgal dolgozik, amely reflektál a dalban megjelenő társadalmi problémákra. A dalválasztásról Tasnádi Bence így nyilatkozott: „Úgy éreztem, magyarázatra szorul a dal, szerettem volna még érthetőbben kifejezni magam.” 

Az Ed Is On az elmúlt években számos klubban és fesztiválon megfordult, január óta megújult felállással koncertezik tovább – a billentyűnél Héjja Katalin, a doboknál Szilágyi Márton ül -, legközelebb pedig február 25-én játszanak a Mika Tivadar Mulatóban a Quart8 társaságában.

A zenekart ezeken a felületeken megtaláljátok:

http://www.edisonzenekar.hu
http://www.facebook.com/edisonhungary
https://youtube.com/edisonzenekar

Sajtóinformáció: Horváth Lili - Ed Is On 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr48392172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása