Nagyszabású sajtóesemény keretében nyitotta meg hivatalosan is kapuit a Buja Disznó(k) Gozsdu: Helyszíne miatt különbözik a többi Bujától, étlapja azonban a jól ismert fogásokat tartalmazza, a pezsgő pedig épp olyan jól csúszik itt egy ebédhez, mint például egy buli indításhoz.
“A Gozsdu udvar egy ideje már nem csak a szórakozással összeköthető, hanem a gasztronómiával is. A nap minden szakában várjuk a vendégeket, akár egy komplett ebédre, akár egy-egy italra” - fogalmazott Valló Zoltán, a Buja Disznó(k) Gozsdu egyik tulajdonosa.
Rántott hús, és egyéb disznóságok
A Buja Disznók étlapján autentikus magyar ételek találhatók, friss és egyedi ízvilággal fűszerezve. A legnépszerűbb fogások között szerepel a ropogósra sült rántott hús, amelyet ínycsiklandó, különleges köretekkel, például klasszikus bécsi krumplisalátával vagy hasábburgonyával szolgálnak fel.
Ezenkívül a Buja Disznók Gozsdu a magyar ízvilágot modern csavarral is kínálja, amelyek kitűnnek a Gozsdu pezsgő hangulatában, és ha már pezsgőről van szó… A Buja Gozsdu remek helyszín egy esti pezsgőzésre is, mielőtt az ember beleveti magát az éjszakai forgatagba. Perszem, egy családi ebédhez vagy egy szombati randihoz épp ugyanennyire alkalmas a helyszín.
Forrás: Sajtóanyag
(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)