Megnyílt a SALVE Pizza Napoletana Budán
2024. február 07. írta: Kultúrjunkie

Megnyílt a SALVE Pizza Napoletana Budán

_dsc6674.jpg

A SALVE Pizza Napoletana Budapest legütősebb nápolyi stílusú pizzája terjeszkedik és Budát is meghódítja. De mi is a nápolyi pizza és miért olyan különleges?

_dsc3693.jpg

A nápolyi pizzát, vagyis a pizza napoletana-t a pizzák ősének is nevezhetnénk és teljesen különbözik azoktól a pizzáktól, amiket mi ismerünk. A nápolyi pizza tésztájának kevés összetevője van, csak víz, liszt, élesztő és só.Több napot kel a tészta, mielőtt felhasználják és összesen 90 másodpercig sül a kemencében. A nápolyi pizza könnyed és ízletes. 

Ütős pizza mindenkinek

Varga Giulietta szereti a piszkosul jó pizzát és nem fél duplázni. A fiatal vállalkozó nő és anyuka egy sikeres brandet épített fel a Thaly Kálmán utcában és hamarosan megnyitja a Salve kistestvérét Budán a 11. kerületben. Így most már a város mindkét oldalán jut bőven a jó pizzából. Mindenki szeret enni, de nagyon nem mindegy, hogy milyen minőségű ételt tesznek elé. A mi pizzánk amellett, hogy finom, a legmagasabb minőségű alapanyagokból készült" - meséli nekünk Varga Giulietta a SALVE egyik tulajdonosa.

_dsc1974.jpg

Nem félnek kockáztatni 

A nápolyi pizza az egyszerű és a minőségi alapanyagok nélkül mit sem érne. A Salve csapata erre nagyon is odafigyel miközben szeret kísérletezni is. Az aktuális újdonságuk eltér a közismert receptektől mégis ellenállhatatlan. A Zuchetta kérhető vegetáriánus verzióban is, akik esetleg kihagynák a húst. A sütőtök és a tökmagolaj keverve az olasz tradíciókkal egy igazi ízbomba. Tehát akármelyik pizzát választja az ember jól fog járni. 

Salve Buda

A jó pizzát meg kell osztani másokkal is! Ezért is döntött úgy a Salve csapata, hogy terjeszkedik. A 11. kerületben nyílt meg a Salve budai egysége, ami ugyanazt a kiváló minőséget fogja kínálni mint az első étteremben. Nagyon örülünk és egyben büszke vagyok a csapatra, hogy képesek voltunk belevágni és megnyitni a második éttermet is. Megtanultam, hogy ahhoz, hogy valami sikeres legyen nem 100%-ot kell beleadni, hanem 120%-ot. Mi bele adtuk és remélem ezt a vendégeink is ízlelni, érezni fogják” - zárja a gondolatát Giulietta.

Forrás: www.simplycreative.hu

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr918320931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása