Koccints a legfinomabb hazai borokkal: Ismét jön a Magyar Bor Napja
2024. augusztus 21. írta: Kultúrjunkie

Koccints a legfinomabb hazai borokkal: Ismét jön a Magyar Bor Napja

ismet_magyar_bor_napja_koccintas_2024_a_vajdahunyadvarban_4.JPG

A Magyar Bor Napja - Koccintás 2024 rendezvénysorozat központi eseménye szeptember első hétvégéjén kezdődik. A Vajdahunyadvárban, a jól ismert történelmi környezetben várják a szervezők a látogatókat szeptember 7-én, szombaton 18 órától. A román épületrész kerengője és az előtte lévő Hunyadi udvar ad helyt ezúttal is az eseménynek.

A borkedvelők körében akár évről évre tervezhető ez a rendezvény, melynek célja a magyar bor és a borturizmus népszerűsítése, a kulturált borfogyasztás szellemében. E kis fesztiválon közös koccintás, kiváló egyedi borok, ízek, illatok és más érdekességek várják a látogatókat. Borbemutató és vásár, ahol az ínyencek is jól érezhetik magukat, hiszen kötetlenül beszélgethetnek a termelőkkel. Ezt kínálja a gazdag múltú rendezvény.

A Közös Koccintást a magyar borért a szervezők a rendezvény központi programjaként 18 órára tervezik. Érdekes színfoltja lesz az eseménynek a Kárpát-medencei magyar borászatok bemutatkozása és a kevésbé ismert, de minőségi borokat, élelmiszereket kínáló termelők bemutatója, vására az ország több borvidékéről.

A rendezvény fővédnöke Dr. Nagy István, agrárminiszter, társszervező a Mezőgazdasági Múzeum. A borok kóstolása és a közös koccintás a helyszínen letét fejében megváltott poharakból lehetséges.

További információért kattints ide: https://koccintas.hu/

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr10018471081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása