Új rendelési és fizetési módot vezetett be a hazai McDonald’s
2023. november 27. írta: Kultúrjunkie

Új rendelési és fizetési módot vezetett be a hazai McDonald’s

mcdonalds_mymeki.png

Már a legtöbb magyarországi McDonald’s étteremben elérhetővé vált a MyMeki® mobiltelefonos alkalmazáson keresztüli rendelés és fizetés. Az előre kiválasztott ételt a vendégtérben a pulthoz, vagy egyenesen az asztalhoz, autóval pedig a McDrive®-ba, vagy az arra kijelölt éttermekben a parkolóban újonnan kialakított átvételi pontokra is kérhetjük.

Az ötvenes években gyökeresen változtatta meg az emberek éttermekről kialakult képét a McDonald’s. Ahelyett, hogy egy pincér vette volna fel az asztalnál a rendelést és hozta volna ki az ételt, a vendégek egy pultnál állva kérhették és kapták meg meglepően gyorsan a hamburgereket. A sikertörténetet innentől mindenki ismeri. Az azóta eltelt időszakban, az első McDonald’s étteremtől majdnem 10 ezer kilométernyire, Magyarországon jelenleg már 113 McDonald’s egység működik.

A technológia fejlődésének és az étteremlánc legújabb fejlesztésének köszönhetően még kényelmesebbé és egyértelműbbé válik a folyamat: a vendégek már nemcsak az étteremben a pultnál, a kioszkon vagy a drive-on rendelhetnek, hanem a MyMeki® mobilalkalmazáson keresztül az étterembe érkezés előtt is leadhatják rendelésüket, ezzel gyorsabbá téve kedvenc Meki® ételeik átvételét. A termékeket a vendégek ezen az új csatornán keresztül már az étterembe érkezés előtt, nyugodtan és átgondoltan választhatják ki, hogy ezt követően a pultoknál, az asztalnál, a drive-on, egyes éttermeknél pedig az arra kijelölt parkolóhelyeken vehessék át.

“Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vendégeink igényeit a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, és minél több jóízű pillanattal kedveskedjünk számukra nap, mint nap. Újításunknak köszönhetően a MyMeki® App használatával vendégeink már az étterembe történő megérkezésük előtt leadhatják rendelésüket, és több átvételi megoldás közül is választhatnak. Ezzel nem csak a vásárlást tesszük kényelmesebbé, de értékes időt takarítunk meg a számukra.” – mondta Vadnai Ágnes, a hazai McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. üzletfejlesztési igazgatója. 

A MyMeki® alkalmazás az Apple App Store és a Google Play online piactereken egyaránt elérhető.

Forrás: noguchi.hu

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6918268669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása