Erőteljes elektronikus funk érzelmes szintihangzással - Jön a Weval!
2023. március 29. írta: Kultúrjunkie

Erőteljes elektronikus funk érzelmes szintihangzással - Jön a Weval!

Hollandia legizgalmasabb crossover elektronika duója április 7-én tér vissza Budapestre

thumb_156536_1600_900_0_0_auto.png

A nemrég új albummal jelentkező páros eddig sem tartozott a meg nem értett művészek csoportjába, de az utóbbi években egyre nagyobb és nagyobb helyeket töltenek meg. Most az A38 huszadik születésnapját ünneplő sorozat részeként érkeznek újra a Hajóra.

A Weval egyensúlyt teremt a nagy energiájú elektronikus funk és az érzelmes szintihangzás között merész, szépen megkomponált dallamokkal és dalszövegekkel. Utaztató vibe, ami az ambient, a synth-pop és a minimál műfajok elegyéből táplálkozik, és a funktól kezdve a trip-hopon át számos más elemmel is kiegészül.

A holland duó mellett a My Baby, Hundred Sins, a Fran Palermo, de az Anima Sound System is a Hajó szülinapját ünnepli a  ‘20 years 20 nights’ sorozatban.

Jegyek
Facebook esemény

Borítókép: A38
Sajtóinformáció: Bukovics Aliz - A38

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9618083902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása