A svéd erdők hangulatából inspirálódó Gidge érkezik az A38-ra
2022. november 29. írta: Kultúrjunkie

A svéd erdők hangulatából inspirálódó Gidge érkezik az A38-ra

press_beach_1_photo_by_vilma_larsson.jpg

A természetből inspirálódó Gidge december 1-én érkezik először Magyarországra.

A Stavroz, a Solar Fields és Satori után újabb kísérletező kedvű elektronikus zenei formáció érkezik a Hajó fedélzetére. A svéd Gidge, nem csak feltöltődésre használja az ország északi részén elterülő dzsungeleket, de rengeteg hangot is itt rögzítenek, amelyeket elektronikus köntösbe felöltöztetve formálnak kész számokká.

Minden egyes Gidge szám önálló atmoszférát és érzetet kelt. Munkájuk organikusan fejlődik, gyakran erőteljes csúcsokra építve a csendes szünetekből, amelyet énekminták és neoklasszikus hatások csavarnak meg. Teltházas koncertet adtak már Londonban, Amszterdamban, Párizsban és Stockholmban, de mexikói, grúziai, törökországi és thaiföldi fesztiválokon is tömegek előtt játszottak élőben. Most, december 1-én a budapesti közönség is megismerheti milyen otthonos tud lenni az erdő legmélye.

Jegyek

Sajtóinformáció: Bukovics Aliz - A38

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7417990164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása