James Holden érkezik az A38 fedélzetére
2022. november 13. írta: Kultúrjunkie

James Holden érkezik az A38 fedélzetére

Wacław Zimpellel közös projektjét hozza a Hajóra

6947917f_jamesholdenwaclawzimpel_by_davidinsull_2.jpg

November 19-én a brit James Holden és a lengyel klarinétművész Waclaw Zimpel ötvözi a jazzt, a spiritualitást, a krautrockot és a napfényes ambient ütemeket.. Legutóbbi hazai koncertjükön a plafonról is emberek lógtak, így érdemes időben lecsapni a jegyekre.

A szintimágus James Holden és Waclaw Zimpel 2018 nyarán kezdték kibontani közös zenei projektjüket. James londoni stúdiójában azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy napi egy számot írnak – egyfajta lírai diskurzus kíséretében az altklarinét és a moduláris szintetizátor között. A transzszerű hangok iránti közös szeretet egyhamar kiváló együttműködés gyümölcsévé vált a két mesteri zenész között. Holdenék produkciója egyértelmű go-to program azoknak is, akik még nem hegyezték rá a fülüket.

Jegyek: Az A38 weboldalán

Sajtóinformáció: Bukovics Aliz - A38

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7017977580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása