Monumentális új klippel és dallal jelentkezik Pápai Joci és Majka
2022. október 14. írta: Kultúrjunkie

Monumentális új klippel és dallal jelentkezik Pápai Joci és Majka

papa_joci-x-majka_barokk_press_1-scaled.jpg

A Barokk című dalt közel 100 fős stábbal forgatták, az eredmény egy pillanat alatt elvarázsolja a nézőt. „A Barokk üzenete, hogy nagy szükség van a szeretetre, a hitre és a békére. A háború, a gyűlölet és a halál most intenzíven jelen van a világban és már a szomszédunkban is” - mondta az énekes-dalszerző.

Joci egy másik fontos gondolatot is át szeretne adni a komoly témákat feldolgozó dalszöveggel.  „Ugyan más történelmi korba tettük a klipet, de ez egy felhívás az emberek részére: Vessünk véget a háborúnak, bánjuk meg bűneinket és tegyük le a fegyvert, térjünk vissza Istenhez.” A dal Joci alkotói pályájának újabb jelentős darabja, az „Origo”, az „Az én apám” és az „Özönvíz” után a „Barokk” került be a színes életműbe.

Az új dalban Joci jó barátja és mester társa, Majka is feltűnik a „látnok” szerepében, látomásait egy különleges rap-betétben mondja el. Érdekesség, hogy az egyik legnagyobb sorozatgyártó világcég, a Netflix: „Az utolsó királyság" című történelmi sorozatának szereplője is látható a klipben.

„Most szárazság, aszály sújtja a világot, amit mi, emberek okoztunk. Az eső az élet és az újjászületés szimbóluma, ami a klipben nagy hangsúlyt kap. Ez részemről egy ima, egy fohász, elsősorban Istenhez” - mondta el Pápai Joci, aki decemberben egy budapesti koncerttel is várja rajongóit.

Fotó: Grépály András Zoltán/@felfalafeny 
Forrás: Gold Record

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7917953952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása