Szombaton "Nápoly techno királynője" érkezik a Plázsra!
2022. augusztus 23. írta: Kultúrjunkie

Szombaton "Nápoly techno királynője" érkezik a Plázsra!

Deborah De Luca visszatér Siófokra

39891693_418075678596523_2796297346357395456_n.jpg

A balatoni bulizás epicentrumában a hétvégén berobban a nyár legszínesebb bulija és másnap ismét egy világsztár lép majd fel a Plázs Nagyszínpadán: érkezik Deborah De Luca! 

Augusztus 26-án pénteken érkezik a homokos beach-re a nyár legszínesebb partija, a Holi Beach Balaton, ahol több mint 20 fellépő váltja majd egymást a különböző helyszíneken. Az eseményen idén először ad élő nagyszínpados koncertet T.Danny a Plázson. A komoly rajongótáborral bíró ifjú énekes-rapper pillanatok alatt hódította meg a nézőket és vált a fiatalok egyik kedvencévé. 

Szombaton “Nápoly techno királynője”, a világ legjobb DJ-i között számon tartott Deborah De Luca mozgatja meg a Plázs közönségét. Deborah szettje előtt Mateo & Spirit melegítik be a nagyérdeműt, majd két helyszínen folytatódik a buli hajnalig. Az Arénában Space 92 diktálja az ütemeket, a hazai frontot pedig Shabaam és Episode1 erősíti, míg a beachen Lenny Lenoks és Lerm állnak majd a pult mögé.

Augusztus 27-én a Wannabe Beach búcsúzik a 2022-es szezontól a Music Teraszon, ahol hétről-hétre együtt merülhettünk el a múlt páratlan hangulatában.

Sajtóinformáció: Presspresso

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9817914279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása